Added Value Electronics AVE B.V.

AVE is opgericht in 1990 en een elektronica distributeur waarbij kennis hoog in het vaandel staat. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij de complexere ontwerpen uit ons assortiment met als voorbeelden: kwaliteit voedingen, DC-DC converters en 4G/LTE-M/NbIoT en 5G draadloze modules. Wij importeren wereldwijd hoogwaardige elektronica-componenten en halffabricaten voor industriële-, medische-, militaire- en ruimtevaartsystemen voor ontwerp en productie hoofdzakelijk in de BeNeLux. Maar leveren ook toe in andere landen om uw productielocaties te ondersteunen/bedienen. Vanuit ons moderne bedrijfspand met eigen magazijn en  volledig geautomatiseerd orderverwerkingssysteem geven  wij u graag de best mogelijke service en ondersteuning.

Wij vernemen graag van u !

Naw gegevens

Added Value Electronics AVE B.V.
Nieuwland parc 13
2952 DA Alblasserdam
NEDERLAND

Tel: 078-62 15 900

De heer J. Bickel
info@ave-nl.com
Naar website

Evenementen

Design Automation & Embedded Systems Event

Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems Event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.
In het lezingenprogramma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema’s.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer