Adiform B.V.

Adiform B.V. houdt zich bezig met het op maat ontwerpen en fabriceren van technisch georienteerd (esd-veilig) werkplekmeubilar. Adiform B.V. levert een totaalconcept dat in uitvoering wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Om te komen tot een optimaal bedrijfs- en taakgericht concept wordt veel aandacht besteed aan ergonomie en het geven van verantwoorde voorlichting en gedegen adviezen. Met een breed produktenpakket w.o. tafels(eigen fabrikaat), stoelen, verlichtingsarmaturen, kasten en andere randartikelen is Adiform de innovatieve inrichter voor iedere werkplek.

Naw gegevens

Bovendijk 215
3045PD Rotterdam
NEDERLAND

Tel: 010-43 77 144
De heer F. van Runt
info@adiform.nl
adiform.nl/

Evenementen

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen.

Lees meer