Adiform B.V.

Adiform B.V. houdt zich bezig met het op maat ontwerpen en fabriceren van technisch georienteerd (esd-veilig) werkplekmeubilar. Adiform B.V. levert een totaalconcept dat in uitvoering wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Om te komen tot een optimaal bedrijfs- en taakgericht concept wordt veel aandacht besteed aan ergonomie en het geven van verantwoorde voorlichting en gedegen adviezen. Met een breed produktenpakket w.o. tafels(eigen fabrikaat), stoelen, verlichtingsarmaturen, kasten en andere randartikelen is Adiform de innovatieve inrichter voor iedere werkplek.

Naw gegevens

Adiform B.V.
Bovendijk 215
3045PD Rotterdam
NEDERLAND

Tel: 010-43 77 144

De heer F. van Runt
info@adiform.nl
Naar website

Nieuws

WIJ ZIJN VERHUISD!!!

05/11/2020Wij zijn verhuisd!!! Na ruim 16 jaar op de Bovendijk 205 zijn we uit ons jasje gegroeid.Sinds 1 november 2020 is ons nieuwe adres Bovendijk 215, 3045 PD Rotterdam, waar...

Lees meer

Evenementen

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer