Aemics B.V.

Elektronica is overal! Het bepaalt voor een groot deel ons dagelijks leven. Door toepassing van elektronica worden steeds meer producten smart of nog slimmer gemaakt. Met elektronica kan erg veel, maar dat is niet altijd nodig. Daarom ontwikkelen we samen met u wat nodig is om uw product zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw klanten. Met een eigen productieafdeling voorziet AEMICS u van prototypen tot series. Openheid en flexibiliteit staan voorop. Daarom is al uw product- en order informatie 24 uur per dag online toegankelijk via ons klantenportaal. 

Naw gegevens

Aemics B.V.
Zutpenstraat 81
7575 EJ Oldenzaal
NEDERLAND

Tel: 088 023 6427

De heer M. Boer
info@aemics.nl

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer