Amkor Zeefdruk BV

Sinds 1965 is Amkor Zeefdruk actief met het produceren van membraanschakelaars, bedieningspanelen, capacitieve schakelaars, frontlabels etc. die geheel in eigen huis vervaardigd en geproduceerd worden. 

Onze markt bestaat uit nationaal en internationaal opererende fabrikanten van zowel  elektro(tech)nische meet- en regelapparatuur, elektromedische apparatuur als telecommunicatie- en signaleringsapparatuur, kantoormachines en overige machinebouw.

 Kernwaarden als betrouwbaarheid, kostenbewustheid, flexibiliteit, innovatie en aandacht voor het milieu en leefomgeving zijn essentieel voor onze bedrijfsvoering.  Ook producenten hebben, door ons aan te wijzen als "gecertificeerd partner" hun vertrouwen uitgesproken. Amkor Zeefdruk  levert uitstekend gekwalificeerd maatwerk vanuit de perceptie van de afnemer.

Naw gegevens

Amkor Zeefdruk BV
Voltastraat 11
6716AJ Ede
NEDERLAND

Tel: 0318631261

Mevrouw E. Korteweg
e.korteweg@amkor.nl
Naar website

Evenementen

Medische Elektronica event

Het Medische Elektronica event; ontwikkeling en toepassingen

De focus van het event ligt op de ontwikkeling, regelgeving en productie van medische elektronica en de toepassingsgebieden. Actuele onderwerpen op dit gebied zijn bijvoorbeeld: de versnelde ontwikkeling en productie van medische apparatuur om Covid-19 tegen te gaan, notified bodies en de nieuwe regels voor medische hulpmiddelen (MDR).

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer