Amkor Zeefdruk BV

Sinds 1965 is Amkor Zeefdruk actief met het produceren van membraanschakelaars, bedieningspanelen, capacitieve schakelaars, frontlabels etc. die geheel in eigen huis vervaardigd en geproduceerd worden. 

Onze markt bestaat uit nationaal en internationaal opererende fabrikanten van zowel  elektro(tech)nische meet- en regelapparatuur, elektromedische apparatuur als telecommunicatie- en signaleringsapparatuur, kantoormachines en overige machinebouw.

 Kernwaarden als betrouwbaarheid, kostenbewustheid, flexibiliteit, innovatie en aandacht voor het milieu en leefomgeving zijn essentieel voor onze bedrijfsvoering.  Ook producenten hebben, door ons aan te wijzen als "gecertificeerd partner" hun vertrouwen uitgesproken. Amkor Zeefdruk  levert uitstekend gekwalificeerd maatwerk vanuit de perceptie van de afnemer.

Naw gegevens

Amkor Zeefdruk BV
Voltastraat 11
6716AJ Ede
NEDERLAND

Tel: 0318631261

Mevrouw E. Korteweg
e.korteweg@amkor.nl
Naar website

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer