Arcobel Embedded Solutions B.V.

Sinds 1974 levert Arcobel Embedded Solutions B.V. embedded hardware-oplossingen en -advies aan de industriële sector. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Nederland en België voor hoofdzakelijk de Benelux-markt. Naast het adviseren en leveren van standaardproducten, kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Onze engineers kennen de markt en de producten, en staan klaar om u van het perfecte advies te voorzien. Denk hierbij aan volledig uniek samengestelde producten – van CPU-kaarten tot klantspecifieke industriële pc-systemen.

Samen gaan we op zoek naar een optimale afstemming van hardware componenten, passend bij uw applicatie en verwachtingen – veel van onze hardware gaat bijvoorbeeld 10 jaar lang mee. Onze leveranciers zijn hier blij mee: sommigen vertegenwoordigen we al 30 jaar! Niet gek dus, dat zij keer op keer aangeven dat ze ons zien als een betrouwbare, op kennis gedreven en uitermate klantvriendelijke partner. Of het nu gaat om systemen voor telecom, transport, machinebouw of de maritieme sector: bij Arcobel leveren we altijd passende producten gebaseerd op een jarenlange ervaring.

Iedere dag staan meer dan 15 medewerkers klaar om u te ondersteunen bij al uw vragen over het ontwikkelproces van nieuwe computergestuurde oplossingen. We adviseren onze klanten over de te gebruiken producten en behoeden hen voor valkuilen. In de markt staan wij bekend om onze innovatieve en flexibele insteek.

 

Naw gegevens

Arcobel Embedded Solutions B.V.
Cereslaan 10
5384VT Heesch
NEDERLAND

Tel: 0412660066

De heer H. Adams
sales@arcobel.com
Naar website

Nieuws

POC-40 Atom x6211E Extreme-compact Fanless PC

22/07/2021Deze ultra compacte unit is geschikt voor 5G & WIFI 6. Mede door het compacte formaat is deze units dus uitermate geschikt om te functioneren als IoT gateway. Eigenschappen Intel® Elkhart...

Lees meer

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer