Beckman Coulter Nederland BV

Wie zijn wij?

Beckman Coulter, een dochtermaatschappij van Danaher Corporation sinds 2011, levert een breed pakket kwalitatief hoogwaardige apparatuur, reagentia, software en toebehoren voor laboratoria in de gezondheidszorg  (Diagnostics) en research & development (Life Science). Tevens verleent Beckman Coulter ook service en onderhoud aan de geleverde apparatuur. 

Bij Beckman Coulter richten wij ons op het vooruithelpen en optimaliseren van het laboratorium. Al meer dan 80 jaar zijn we een vertrouwde partner voor laboratoriumprofessionals en helpen we wetenschappelijk onderzoek en patiëntenzorg vooruit. We spelen een cruciale rol: onze focus op innovatie, betrouwbaarheid en efficiëntie heeft ertoe geleid dat we de voorkeurspartner zijn geworden voor klinische, onderzoeks- en industriële klanten over de hele wereld.

Life Science

In de biowetenschappen gebruiken onderzoekers de precisie-instrumenten van Beckman Coulter om complexe biologische problemen te bestuderen, waaronder oorzaken van ziekten en mogelijke nieuwe behandelingen. Ons team van experts besteedt tijd en energie aan het begrijpen van de complexiteit van onderzoek voor laboratoriumklanten in een breed scala van omgevingen: universiteiten, overheid, biotechnologische en farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen en commerciële laboratoria. Door nieuwe processen en technologieën te innoveren, dagen we conventionele wijsheid uit; ons doel is om de beste, meest vertrouwde laboratoriumoplossingen te ontwikkelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

www.beckman.com

Diagnostics

We zetten ons in om de gezondheidszorg voor iedereen te verbeteren door de kracht van wetenschap, technologie en de passie en creativiteit van onze teams toe te passen om de rol van het diagnostisch laboratorium bij het verbeteren van de zorgresultaten te versterken. Onze diagnostische systemen worden gebruikt bij complexe biomedische tests en zijn te vinden in ziekenhuizen, referentielaboratoria en artsenpraktijken over de hele wereld.

Meer dan 275.000 Beckman Coulter-systemen zijn actief in zowel diagnostische als Life Sciences-laboratoria over de hele wereld.

www.beckmancoulter.com

Naw gegevens

Beckman Coulter Nederland BV
Pelmolenlaan 15
3447 GW Woerden
NEDERLAND

Tel: 0348 46 24 12

Mevrouw E. van Zoest
bcn.secretariaat@beckman.com
Naar website

Evenementen

LabAutomation


Het LabAutomation event geeft handvaten om zelf aan de slag te gaan met laboratoriumautomatisering. Experts tonen innovatieve methoden, geven praktische tips & trucs en delen strategieën waarmee u uw eigen automatiseringsdoelstellingen kunt behalen. Vooraanstaande leveranciers tonen hun innovaties en bieden praktische oplossingen. De volgende editie vindt plaats op 19 maart 2024 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer