CaTeC bv

 

Catec b.v. (Wateringen) is exclusief importeur voor de Benelux van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren. De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters en het registreren en analyseren van meetsignalen.

De instrumentatie kent sensoren en transmitters voor; industriële-, binnenklimaat, meteorologische en installatie technische processen, daarnaast een groot scala aan dataloggers en wetenschappelijke meetapparatuur.

Enkele voorbeelden van de meetparameters:

 • ​relatieve vochtigheid, en afgeleide grootheden.
 • dauwpunt
 • temperatuur
 • luchtsnelheid en -hoeveelheid
 • windsnelheid en -richting
 • barometrische druk
 • CO2
 • licht
 • neerslag
 • zicht
 • flow
 • debiet
 • plantfysiologie
 • broeikas gassen

Onze internationale toeleveranciers zijn marktleiders op het gebied van de door hen ontwikkelde meetinstrumenten en sensoren. Ook in de ontwikkeling van toekomstige instrumenten speelt CaTeC (en dus ook haar relaties) een belangrijke rol door de brede applicatie kennis.

Naast de verkoop, levering, ondersteuning en after sales support heeft CaTeC een uitgebreide kalibratie en service afdeling. Ook aanpassingen, systeemintegratie, "blackbox" ontwikkelingen en technische ondersteuning ter plaatse behoren tot de mogelijkheden. De werkstandaarden en werkwijzen staan onder voortdurende, internationaal herleidbare controles.

De goed opgeleide medewerkers hebben een langdurige ervaring met allerlei toepassingen waarin de meetinstrumenten in het veld gebruikt kunnen worden en helpen u ook graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw meetprobleem.

CaTeC bv is ISO-9001 gecertificeerd.   ISO 2020-2023 certificaat

Nieuws

Het succes van de Grant Squirrel datalogger gaat verder - Ultieme datalogging-ervaring, directe connectiviteit.

16/09/2021De Squirrel sq-reeks dataloggers en software biedt u de ultieme ervaring in datalogging door krachtige prestaties, connectiviteit en innovatieve software. Deze nieuwe generatie loggers beschikken over meerdere functies om aan...

Lees meer

Vochtigheids- en temperatuursensor met verwisselbare sensor-tip Betrouwbaar blijven meten zonder omslachtige kalibraties!

16/09/2021De EE212 vochtigheids- en temperatuursensor van E+E is geschikt voor uitdagende meettaken in de klimaattechniek, land- en tuinbouw en de farmaceutische industrie. Dankzij het modulaire sensorontwerp kan de sensor indien...

Lees meer

E+E Luchtsnelheid sensor voor het exact meten van flow in laminaire flow omstandigheden.

01/06/2021De EE680 zijn specifiek ontwikkeld voor het nauwkeurig meten van de luchtsnelheid en temperatuur in laminaire flow applicaties zoals in clean rooms, ziekenhuizen, farmacie, biowetenschappelijke applicaties de micro-elektronica industrie. De...

Lees meer

E+E Sigma 05 is een modulair sensor platform met verwisselbare meetvoelers voor de parameters: Relatieve vochtigheid, Temperatuur, CO2 en Luchtsnelheid.

01/06/2021De Sigma 05 is een “Sensor Hub” voor de intelligente E+E Modbus meetvoelers.Op eenvoudige wijze is een modulair sensor platform op te zetten met drie meetvoelers voor vijf verschillende meetwaarden.De...

Lees meer

Bacharach Ethyleenmonitoring voor kritische rijping proces van groenten en fruit

01/06/2021Wanneer groenten en fruit beginnen te rijpen, geven ze een natuurlijk voorkomend gas af om verdere rijping mogelijk te maken en te bevorderen.  Dat gas is Ethyleen.  Producenten kunnen het...

Lees meer

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer