Comdes Componenten

Comdes is bijna 50 jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt als importeur en distributeur van elektronica- en elektrotechnische componenten.

Ons productenpakket is verdeeld in 5 hoofdgroepen: behuizingen, connectoren en aansluittechniek, transformatoren, bedieningselementen en elektromechanica. Comdes biedt naast een uitgebreid programma van standaardproducten de mogelijkheid om zeer uiteenlopende maatwerkoplossingen te realiseren: van lichtgeleiders en keypads tot complete backpanels, en van bewerkte standaardbehuizingen tot volledig maatwerk in metaal en kunststof.

behuizingenconnectoren

 

We werken al jaren nauw samen met vaste producenten in Eurpoa, Azië en de Verenigde Staten en dat leidt vaak tot uitgekiende maatwerkoplossingen. Comdes heeft ontwerpmogelijkheden in eigen huis, waardoor een snelle en efficiënte communicatie mogelijk is.  Ook met onze commercieel-logistieke ondersteuning proberen wij u in deze complexe tijden zo optimaal mogelijk van onze producten te voorzien.

Neem gerust contact op om te kijken naar de oplossingen die wij voor uw producten kunnen bieden!

 

 

Naw gegevens

Comdes Componenten
Platinastraat 25
2718SZ Zoetermeer
NEDERLAND

Tel: +31 (0)79 36 25 666

De heer F. Pruschen
info@comdes.nl
Naar website

Vind uw product en/of dienst

Evenementen

Design Automation & Embedded Systems Event

Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems Event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.
In het lezingenprogramma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema’s.

Lees meer

Medische Elektronica event

Het Medische Elektronica event; ontwikkeling en toepassingen

De focus van het event ligt op de ontwikkeling, regelgeving en productie van medische elektronica en de toepassingsgebieden. Actuele onderwerpen op dit gebied zijn bijvoorbeeld: de versnelde ontwikkeling en productie van medische apparatuur om Covid-19 tegen te gaan, notified bodies en de nieuwe regels voor medische hulpmiddelen (MDR).

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer