Contecto

Contecto Product DevelopmentContecto Manufacturing ServicesContecto Prototyping Solutions

Ziet u een gat in de markt met uw productidee of wilt u een bestaand product op wat voor manier dan ook door ontwikkelen? Met onze Product Development services realiseren we samen innovatieve oplossingen op het gebied van hardware, software en mechanica.

Bent u al helemaal tevreden met uw productontwerp? Dan kunt u ook bij ons terecht voor serieassemblage & -productie binnen onze Manufacturing services.

Wilt u uw productontwerp nog liever eerst wat meer testen? Daar waar time-to-market voor uw klant essentieel is hebben wij een Prototyping Solutions concept ontwikkeld, zodat kleine series of prototypes elektronica en mechanica snel kunnen worden geleverd.

 

 

Nieuws

Contecto Nieuws!

27/01/2021Meer nieuws? Bekijk het via onze website!

Lees meer

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer