Da Vinci Laboratory Solutions

Opgericht in 2000 is Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) nu uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het leveren van chromatografische oplossingen voor analytische uitdagingen vanaf monstervoorbereiding, analyse, rapportage, data management, verbruiksartikelen tot en met het verlenen van technische ondersteuning.

Chromatografie Oplossingen 

Het hoofdkantoor van Da Vinci biedt een uitgebreid applicatie- en testlaboratorium, een trainingsruimte, assemblagefaciliteiten, een R&D-kantoor en een magazijn. Hierdoor kunnen wij de analytische oplossingen gebaseerd op het Agilent Technologies chromatografieplatform ontwikkelen, assembleren, testen, leveren en ondersteunen. Dankzij een netwerk van verkoop- en servicekantoren en onze distributeurs leveren wij onze chromatografieoplossingen wereldwijd inclusief technische ondersteuning.

We kunnen u ondersteunen om de laboratorium efficiëntie te verhogen door:

Maak kennis met het team en de oplossingen van Da Vinci

Nieuws

Veilig gebruik van Waterstof als GC draaggas

09/09/2022De DVLS3 Simply, Smart Sensor biedt een veilige techniek om een waterstoflek in GC-instrumenten op te sporen. Door het voortdurend bewaken van de waterstofconcentraties en het automatisch omschakelen naar een...

Lees meer

Detectie van Aroma en Geuren met de nieuwste generatie ODP 4

02/09/2022De nieuwste generatie Olfactory Detection Port ODP 4 (ODP 4) van GERSTEL maakt het mogelijk voor een analist om ergonomisch en zeer geconcentreerd te werken tijdens de detectie van aroma’s...

Lees meer

Bepaal de migratie in Voedselverpakkingen met Thermische Extractie

26/08/2022Kennis over de interactie tussen voedselverpakking en etenswaren is van groot belang voor de voedingsmiddelenindustrie. In een GERSTEL application note wordt beschreven hoe deze mogelijke interactie te bepalen is voor...

Lees meer

Agilent CrossLab Gaslekdetector én Flowmeter in één systeem nu met korting

19/08/2022Profiteer nu van 15% korting op het Agilent CrossLab Cartridge Systeem G6693A en bestel deze elektronische gaslekdetector bij Da Vinci Laboratory Solutions voor 1 oktober 2022.

Lees meer

Pieken Fractioneren na een GC analyse

12/08/2022Da Vinci Laboratory Solutions heeft een volledig geautomatiseerde GC fractioneringsoplossing ontwikkeld dat het verzamelen van microfracties mogelijk maakt . De volledige GC-run wordt opgedeeld in fracties en verzameld met een parallelle...

Lees meer

Evenementen

LabAnalyse

Het LabAnalyse event staat bekend om de uitgebreide kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria, in de vorm van lezingen en een informatiemarkt. Experts delen hun verhaal over innovatieve analytische methoden. Het goedgevulde programma behandelt actuele topics zoals duurzaamheid, monitoring van COVID-19 in rioolwater en het gebruik van analyses in rechtszalen.

Op 16 juni 2022 vindt in De Kuip in Rotterdam een nieuwe editie van het LabAnalyse event plaats. 

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer