DEHN Nederland B.V.

DEHN SE + Co KG, de internationaal erkende specialist op het gebied van bliksem-, overspanningsbeveiliging en safety equipment heeft per 1 januari 2018 een eigen kantoor in Nederland geopend. Met de opening van het kantoor in Amersfoort, centraal gelegen in het land, laat het bedrijf zien de Nederlandse markt serieus te nemen. Peter Teunis is aangesteld als Managing Director van DEHN Nederland en is in die rol verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf in Nederland.

DEHN is al jarenlang actief op de Nederlandse markt en goed vertegenwoordigd via andere verkoopkanalen. Het hoofdkantoor in Duitsland vond het tijd om de volgende stap te zetten in de aanwezigheid op de Nederlandse markt. Zo krijgen Nederlandse klanten nog beter toegang tot technische ondersteuning en internationale R&D (research & development, red) faciliteiten. Met een eigen kantoor, onderdeel van de wereldwijde organisatie, kan DEHN haar klanten nog beter faciliteren. Dat de persoonlijke aanpak en korte lijnen binnen het bedrijf goed werken, blijkt uit de verdere groei in Nederland.

Het is merkbaar dat klanten de toegang tot onze technische ondersteuning en internationale productontwikkeling en innovatie waarderen. DEHN kan met de gekozen werkwijze iedere partij in de bedrijfskolom binnen de installatietechniek snel en adequaat ondersteunen, ook als de situatie om hele specifieke oplossingen vraagt.

De komende tijd gaat DEHN Nederland zich richten op verdere groei en met name kennisdeling en verregaande ondersteuning van de installatiebranche in Nederland. Met de expertise binnen de net gestarte organisatie, alsmede de inzet van internationale, technische collega’s en door zitting te nemen in de commissie NEC 81 bliksembeveiliging.

De strategie van DEHN Nederland is helder: snel schakelen, makkelijke toegang tot technische ondersteuning en kennisdeling op het gebied van innovatie en ontwikkeling staan centraal.

Naw gegevens

DEHN Nederland B.V.
Spaceshuttle 32
3824ML Amersfoort
NEDERLAND

Tel: 085 071 02 80

De heer P. Teunis
info@dehn.nl
Naar website