DENIOS BV

DENIOS is met 16 vestigingen in Europa en in de VS wereldwijd de marktleider in opslag- en handlingsvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen.

Maatwerk advies of standaardvoorzieningen voor uw veiligheid
DENIOS ontwikkelt en produceert al ruim 25 jaar zowel standaardvoorzieningen als maatwerk voor veilige opslag en handling van gevaarlijke producten. We geven gepast en kundig advies en denken mee met onze relaties in de industrie en in het laboratorium. Onze kennis inzake de modernste afzuig- en luchttechnieken maakt DENIOS tot de partner bij uitstek voor het uitwerken van een veilige werkplek voor uw medewerkers.

Bescherming mens en milieu staan centraal
De bescherming van mens en milieu staat bij ons centraal als het om werken met gevaarlijke stoffen gaat. Onze producten voldoen aan strenge interne kwaliteits- en functionaliteitseisen. Tevens zijn onze productielocaties al jarenlang gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001. De verkooporganisatie in de Benelux is gecertificeerd conform ISO 9001.

Voor alles een oplossing
Wij bieden een breed assortiment aan:
- Opvangbakken in staal en in kunststof
-  Gevaarlijke stoffen- en veiligheidskasten
-  Depots en opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen (brandwerend en niet brandwerend)
-  Warmtekamers en geïsoleerde opslagcontainers
-  Een reeks handlingstoestellen om veilig te kunnen werken met gevaarlijke producten
-  Veilige werkplekken voor het werken met gevaarlijke stoffen 
-  Nood- en oogdouches 
-  Hoog efficiënte absorptiematerialen
-  Persoonlijke beschermingsmiddelen

DENIOS: Waarborg voor veiligheid

Wilt u meer informatie over onze producten? Bezoek dan onze website www.denios.nl of neem contact met ons op via info@denios.nl.

 

Naw gegevens

DENIOS BV
Leidse Schouw 2
2408AE Alphen aan den Rijn
NEDERLAND

Tel: +31 172 50 64 66

De heer S. Rüpp
annemarie@denios.nl
Naar website

Vind uw product en/of dienst

Nieuws

Preventieve maatregelen om ogen en lichaam te beschermen

15/07/2022Voorkom ernstig letsel aan ogen of lichaam Bij het omgaan met gevaarlijke stoffen is de bescherming van ogen en lichaam zeer belangrijk. Mocht zich ondanks alle preventieve maatregelen toch een...

Lees meer

Evenementen

LabSafety

LabSafety komt in 2023 terug met een event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer