DVC - uw beste partner in vision systems

Sinds 2004 is DVC Machinevision bv dé partner in machine vision systems voor OEM’s in de Benelux en leveren we gezamenlijk oplossingen wereldwijd. Dit varieert van de unieke distributie van A-merk machine vision componenten, tot het ontwikkelen van klantspecifieke machine vision systems voor food-, robot- en sportapplicaties.

DVC investeert actief in technologische innovatie voor de vision markt die tot uiting komen in innovatieve vision systems. Partnership staat bij ons voorop in onze nauwe samenwerking met de OEM’s en vision system integratoren.

DVC en haar leveranciers delen dezelfde bedrijfsfilosofie: Het leveren van producten van zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs met betrouwbare en korte levertijden. Door onze kennis en expertise bent u als klant verzekerd van de juiste en beste producten voor uw eigen vision oplossing; zowel technisch als ook commercieel.

Naast het leveren van alle losse machine vision componenten ontwikkelt en implementeert DVC ook eigen klantspecifieke OEM modules, ofwel klantspecifieke oplossingen. Onze OEM inspectie modules zijn geschikt voor machinebouwers waar ontwikkeling en productie van een camera inspectiesysteem niet binnen de eigen core business past. DVC denkt en werkt graag met u mee.

1. Machine Vision Componenten

DVC biedt een breed assortiment >>machine vision componenten:

  • Industriële camera's
  • 2D en 3D Smart camera’s / embedded systemen
  • Camerabehuizingen
  • Machine vision software
  • Framegrabbers
  • Lenzen
  • Verlichting

Uiteraard bieden wij de benodigde technische ondersteuning. Door onze kennis en expertise is de klant verzekerd van de juiste en beste producten voor hun eigen machine vision oplossing.  Onze toegevoegde waarde is dat wij niet alleen technisch maar ook commercieel off-the-shelf vision componenten selecteren van leveranciers wereldwijd.

2. Machine Vision Systemen voor de OEM

Naast de verkoop van vision componenten, ontwikkelt en implementeert DVC diverse succesvolle klantspecifieke OEM modules/vision systemen. Ondanks het feit dat we met onze uitgebreide technologische knowhow diverse markten kunnen bedienen, focussen we specifiek op:

  • OEM Food: Waaronder de voedselindustrie alsook de robotindustrie die gebruik maakt van Vision Guided Robotics (VGR)
  • OEM Non-food: o.a. sporttoepassingen voor top- en wedstrijd sporters

DVC's OEM modules worden op maat ontwikkeld voor machinebouwers waar de ontwikkeling en productie van een camera inspectiesysteem niet binnen de core business past.

Label Inspector / Seal Inspector
OEM Food : de Label Inspector / Seal Inspector: een   MV-systeem  voorbeeld voor OEMs

 

Contact

DVC Machinevision b.v. Minervum 7069 4817ZK Breda Tel: 076-5440588 Dick Goudriaan
Naar de website
en_GBEnglish (UK)