EEMC B.V.

EEMC (vh. EEMCCOIMEX) is een specialistische distributeur in EMC materialen, thermische interface materialen en test- & meetapparatuur.
Het is ons streven om de productkwaliteit en duurzaamheid te verhogen door het leveren van uitgelezen producten, afgestemd op de applicatie.
EEMC's productmanagers hebben diep-technische kennis op hun vakgebied. Samen met onze fabrikanten bieden we altijd passende oplossingen en advies.

----------------------------------------------------------------------------------------

In 2020 hebben wij deelgenomen aan onderstaand digitale event bij FHI:

  • RF Technology event "Selectie van versterkers op basis van gebruikskeuze: militair, industrie/telecom en medische techniek".
    Klik hier om de replay te bekijken.

Nieuws

Thermische interface-materialen voor de volgende generatie elektronica

09/04/2024Ontdek de innovatieve oplossing voor thermisch beheer: Parker Chomerics THERM-A-GAP GEL 50TBL. Geschikt voor diverse industrieën.

Lees meer

Breedband microwave absorber materiaal

02/04/2024Ontdek ABS-LCF van ABS Technics: een lichtgewicht, plat en flexibel microgolf absorberend materiaal met een open-cel structuur. Ideaal voor RF-toepassingen over een breed frequentiebereik.

Lees meer

Greatest Hit Kit: selectie snap-on ferrietkernen voor testhuizen

26/03/2024Fair-Rite, de vooraanstaande naam in de wereld van filter en ferrietcomponenten, introduceert de Greatest Hits Kit als vlaggenschip voor testhuizen en EMC consultants.

Lees meer

4kW militaire vermogensversterker

19/03/2024Ontworpen voor zware omstandigheden, biedt deze Solid-State Power Amplifier, oplossingen voor diverse toepassingen, van LOS- tot radartoepassingen.

Lees meer

Stroom injectoren voor RF geleide immuniteitstesten

12/03/2024Verbeter uw RF geleidbaarheidstesten met de stroom injector probes van Com-Power. Ontworpen voor normen zoals IEC 61000-4-6 en MIL-STD 461.

Lees meer

Evenementen

RF Technology Event

The participants are showing us which new RF technologies are (coming) available, which applications are available and which new technologies will come next. Knowledge and practical developments are central in both the plenary and parallel sessions of the seminar. The entire width of the market, appliers, developers, suppliers and institutes, are brought together at the RF Technology Days. Vision, experience and capabilities are getting shared with colleagues.

Lees meer

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer