Efficient Engineering

EPLAN ontwikkelt en levert toonaangevende engineeringssoftware- en serviceoplossingen op het gebied van elektrotechniek, automatisering en mechatronica. Efficient engineering is onze focus: EPLAN is de ideale partner om uitdagende engineeringsprocessen te stroomlijnen.

 

Gestandaardiseerde en op maat gemaakte interfaces met ERP- en PLM-/PDM-systemen zorgen voor dataconsistentie door de hele keten. Werken met EPLAN betekent naadloze communicatie tussen alle disciplines binnen de engineering. Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen hun expertise efficiënter inzetten. Samen met onze klanten en partners willen we verder groeien. Om zo samen stappen te zetten in het stimuleren van het gebruik van integraties en verder automatiseren van de engineering. Wereldwijd ondersteunt EPLAN meer dan 61.000 klanten.

 

EPLAN werd opgericht in 1984 en maakt deel uit van de Friedhelm Loh Group. De Friedhelm Loh Group is wereldwijd actief met 12 productievestigingen en 94 internationale dochterondernemingen.

www.eplan.nl

 

Contact

EPLAN B.V. Hengelder 56 6902PA Zevenaar Tel: +31(0)31 6591770 Debbie Bujak
Naar de website
en_GBEnglish (UK)