Eurocircuits N.V.

eC production panelEurocircuits produceert en verkoopt printplaat prototypes en kleine series, ook bestukt, aan zeer attraktieve prijzen:

  • On-line klantadministratie 24/24u en 7/7d online bereikbaar
  • Pooling van orders
  • Technologie tem 90µm en 16 lagen
  • Ook pooling van ALU en RF materialen en SEMI-FLEX
  • Leveringstermijnen vanaf 1 werkdag voor de Printen en vanaf 3 werkdagen voor de Assemblage

Ieder Eurocircuits-product voldoet aan de industriële norm IPC A-600 F klasse II. We bieden u die professionele kwaliteit aan zeer scherpe prijzen:

  • geen tooling kosten
  • geen start-up kosten

Zaken doen met Eurocircuits, gaat vlot, betrouwbaar en aan interessante voorwaarden. Waarom? Hier!
Een overzicht in 80 seconden:

Eurocircuits levert uit haar eigen fabrieken in Duitsland en Hongarije. Inmiddels zijn op deze locaties meer dan 400 mensen werkzaam, zijn er verkoopbedrijven opgezet in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland en een drietal verkoopkantoren in Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Actief sinds 1991 bedienen wij ca 20.000 actieve klanten met meer dan 109.000,- bestellingen. Contactgegevens internationaal hier!

Eurocircuits ontwikkelde de afgelopen jaren PCB Visualizer met daarin verschillende tools waarmee de ‘kale printplaat’ (bare board) voorafgaand aan het productieproces tot in detail is te controleren. Hiermee is een oorspronkelijk foutpercentage van 25% inmiddels teruggebracht naar minder dan 3%.

Op basis van dit succes is het bedrijf nu verder gegaan met de ontwikkeling van PCB Assembly Visualizer of kortweg: PCBA Visualizer. Deze tool, zeer nuttig voor de ontwikkelaar als ook voor EMS-bedrijven (Electronic Manufacturing Service), is een aanvulling op PCB Visualizer en controleert of het PCB ontwerp ‘matcht’ met de BOM (Bill of Materials / stuklijst) en de CPL (Component Place List / overzicht van de plaats van de componenten).

Deze controlemogelijkheden zijn steeds belangrijker omdat elektronica-ontwerpers steeds vaker de wens uiten om de bestukking van hun prototypes uit te besteden in plaats van ze zelf te assembleren wat nu nog steeds de regel is. Dit in verband met de steeds complexere soldeerwerkzaamheden in combinatie met de hoge tijdsdruk. Productiedata “right first time” aanleveren aan de producent is hierbij van groot belang want iedere fout kan leiden tot een vertraging van de doorlooptijd. Fouten die men voor de start van de effectieve productie vindt, kan men na overleg met de klant oplossen en vrijwaart dit het goed verloop van de productie en assemblage.

Eurocircuits, test het gewoon eens uit. Uw prijs in één minuut hier!

Naw gegevens

Antwerpsesteenweg 66
2800 Mechelen
BELGIE

Tel: +32 15 281 630
Fax: +32 15 281 631
De heer D. Stans
euro@eurocircuits.com
www.eurocircuits.com

Vind uw product en/of dienst

Nieuws

RoboTeam Twente

27/10/2019RoboTeam Twente is a student team from the University of Twente.   The last three years they have competed in the RoboCup Small Size League.   Eurocircuits PCBs inside!  ...

Lees meer

This was the Engineering Design Show 2019 in Coventry UK

24/10/2019Short recap of the two day seminar and show for electronics design engineers in Coventry UK.   See you next year.  

Lees meer

PWR Racing Team from Wroclaw, Poland,

24/10/2019Racing with Eurocircuits PCBs on board.   PWR Racing Team is the Formula student team from Wroclaw, Poland, racing with Eurocircuits PCBs in their car.   In this BLOG, they...

Lees meer

Assembled Prototype PCBs from Data to Shipment in 6 Working Days

23/10/2019Assembled Prototype PCBs in 3+3 Working Days Eurocircuits new 3+3 Service offers you lightning fast Assembled prototype PCBs shipped to you on the 6th working day. Why do we call...

Lees meer

Agoria Solar team uit Leuven en Solar Team Eindhoven, beide wereldkampioen in Australië!

21/10/2019De Bridgestone World Solar Challenge, een race van 3.000km door Australië, van noord naar zuid van Darwin naar Adelaide, met zonnewagens, leverde 2 mooie wereldkampioenen op, gesteund met PCBs door...

Lees meer

Evenementen

Design Automation & Embedded Systems Event

Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems Event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.
In het lezingenprogramma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema’s: FPGA, Security, Internet of Things, Electronic Design & Production en Embedded.

Lees meer

LED Applicatie

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Lees meer