Eurocircuits N.V.

eC production panelEurocircuits produceert en verkoopt printplaat prototypes en kleine series, ook bestukt, aan zeer attraktieve prijzen:

  • On-line klantadministratie 24/24u en 7/7d online bereikbaar
  • Pooling van orders
  • Technologie tem 90µm en 16 lagen
  • Ook pooling van ALU en RF materialen en SEMI-FLEX
  • Leveringstermijnen vanaf 1 werkdag voor de Printen en vanaf 3 werkdagen voor de Assemblage

Ieder Eurocircuits-product voldoet aan de industriële norm IPC A-600 F klasse II. We bieden u die professionele kwaliteit aan zeer scherpe prijzen:

  • geen tooling kosten
  • geen start-up kosten

Zaken doen met Eurocircuits, gaat vlot, betrouwbaar en aan interessante voorwaarden. Waarom? Hier!
Een overzicht in 80 seconden:

Eurocircuits levert uit haar eigen fabrieken in Duitsland en Hongarije. Inmiddels zijn op deze locaties meer dan 400 mensen werkzaam, zijn er verkoopbedrijven opgezet in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland en een drietal verkoopkantoren in Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Actief sinds 1991 bedienen wij ca 20.000 actieve klanten met meer dan 109.000,- bestellingen. Contactgegevens internationaal hier!

Eurocircuits ontwikkelde de afgelopen jaren PCB Visualizer met daarin verschillende tools waarmee de ‘kale printplaat’ (bare board) voorafgaand aan het productieproces tot in detail is te controleren. Hiermee is een oorspronkelijk foutpercentage van 25% inmiddels teruggebracht naar minder dan 3%.

Op basis van dit succes is het bedrijf nu verder gegaan met de ontwikkeling van PCB Assembly Visualizer of kortweg: PCBA Visualizer. Deze tool, zeer nuttig voor de ontwikkelaar als ook voor EMS-bedrijven (Electronic Manufacturing Service), is een aanvulling op PCB Visualizer en controleert of het PCB ontwerp ‘matcht’ met de BOM (Bill of Materials / stuklijst) en de CPL (Component Place List / overzicht van de plaats van de componenten).

Deze controlemogelijkheden zijn steeds belangrijker omdat elektronica-ontwerpers steeds vaker de wens uiten om de bestukking van hun prototypes uit te besteden in plaats van ze zelf te assembleren wat nu nog steeds de regel is. Dit in verband met de steeds complexere soldeerwerkzaamheden in combinatie met de hoge tijdsdruk. Productiedata “right first time” aanleveren aan de producent is hierbij van groot belang want iedere fout kan leiden tot een vertraging van de doorlooptijd. Fouten die men voor de start van de effectieve productie vindt, kan men na overleg met de klant oplossen en vrijwaart dit het goed verloop van de productie en assemblage.

Eurocircuits, test het gewoon eens uit. Uw prijs in één minuut hier!

Naw gegevens

Antwerpsesteenweg 66
2800 Mechelen
BELGIE

Tel: +32 15 281 630
De heer D. Stans
euro@eurocircuits.com
www.eurocircuits.com

Vind uw product en/of dienst

Nieuws

Hoe zijn de koperlagen van een PCB opgebouwd?

10/06/2020Eurocircuits deelt haar PCB fabricage kennis en geeft 2 maal een webinar tijdens het Power Electronics event. Zelden staat men als elektronicus stil bij hoe het koper van een PCB...

Lees meer

Copper thickness on a PCB

19/05/2020Learn all about Copper thickness on a PCB. This is influenced by many factors including base material tolerances, copper balance, plating index, the galvanic process, etc. Read more ...  ...

Lees meer

Formula Student Bizkaia team

12/05/2020Formula Student Bizkaia team made a video message to support, to encourage, all the companies and institutions that support them season after season. Eurocircuits is proud to be at these...

Lees meer

Elektor’s Clemens Valens interviewed Dirk Stans of Eurocircuits

07/05/2020Industry Update: Manufacturing PCB Prototypes with Eurocircuits Hardware developers frequently need reliable PCB prototypes and a fast turnaround assembly service.   Belgium-based Eurocircuits addresses this demand.   Elektor’s Technical Manager...

Lees meer

Crisisbeheersing toont de prestaties en flexibiliteit van Europese leveranciers

07/05/2020Het zo goed mogelijk beheersen, helpen en communiceren van de dagelijkse gang van zaken is het credo van Eurocircuits. De groep van bedrijven vervaardigt printplaten voor ademhalingstoestellen in België en...

Lees meer

Evenementen

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt plaats op donderdag 18 juni 2020 bij 1931 Congrescentrum, te Den Bosch. Het doel van dit seminar is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen op het gebied van Power Electronics.

Het programma is samengesteld in overleg met de deelnemers. Op deze manier is er een kwalitatief sterk programma neergezet waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen. 

De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

LED Applicatie

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer