Eurocircuits N.V.

eC production panelEurocircuits produceert en verkoopt printplaat prototypes en kleine series, ook bestukt, aan zeer attraktieve prijzen:

  • On-line klantadministratie 24/24u en 7/7d online bereikbaar
  • Pooling van orders
  • Technologie tem 90µm en 16 lagen
  • Ook pooling van ALU en RF materialen en SEMI-FLEX
  • Leveringstermijnen vanaf 1 werkdag voor de Printen en vanaf 3 werkdagen voor de Assemblage

Ieder Eurocircuits-product voldoet aan de industriële norm IPC A-600 F klasse II. We bieden u die professionele kwaliteit aan zeer scherpe prijzen:

  • geen tooling kosten
  • geen start-up kosten

Zaken doen met Eurocircuits, gaat vlot, betrouwbaar en aan interessante voorwaarden. Waarom? Hier!
Een overzicht in 80 seconden:

Eurocircuits levert uit haar eigen fabrieken in Duitsland en Hongarije. Inmiddels zijn op deze locaties meer dan 400 mensen werkzaam, zijn er verkoopbedrijven opgezet in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland en een drietal verkoopkantoren in Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Actief sinds 1991 bedienen wij ca 20.000 actieve klanten met meer dan 109.000,- bestellingen. Contactgegevens internationaal hier!

Eurocircuits ontwikkelde de afgelopen jaren PCB Visualizer met daarin verschillende tools waarmee de ‘kale printplaat’ (bare board) voorafgaand aan het productieproces tot in detail is te controleren. Hiermee is een oorspronkelijk foutpercentage van 25% inmiddels teruggebracht naar minder dan 3%.

Op basis van dit succes is het bedrijf nu verder gegaan met de ontwikkeling van PCB Assembly Visualizer of kortweg: PCBA Visualizer. Deze tool, zeer nuttig voor de ontwikkelaar als ook voor EMS-bedrijven (Electronic Manufacturing Service), is een aanvulling op PCB Visualizer en controleert of het PCB ontwerp ‘matcht’ met de BOM (Bill of Materials / stuklijst) en de CPL (Component Place List / overzicht van de plaats van de componenten).

Deze controlemogelijkheden zijn steeds belangrijker omdat elektronica-ontwerpers steeds vaker de wens uiten om de bestukking van hun prototypes uit te besteden in plaats van ze zelf te assembleren wat nu nog steeds de regel is. Dit in verband met de steeds complexere soldeerwerkzaamheden in combinatie met de hoge tijdsdruk. Productiedata “right first time” aanleveren aan de producent is hierbij van groot belang want iedere fout kan leiden tot een vertraging van de doorlooptijd. Fouten die men voor de start van de effectieve productie vindt, kan men na overleg met de klant oplossen en vrijwaart dit het goed verloop van de productie en assemblage.

Eurocircuits, test het gewoon eens uit. Uw prijs in één minuut hier!

Nieuws

Delft Silverwing - S1

10/01/2020Silverwing - winnaar van de Boeing GoFly prijs. Silverwing is een Delft University of Technology studenten team.   Zij ontwierpen een elektrisch aangedreven vliegtuig. Hiermee wonnen ze de Boeing GoFly...

Lees meer

CIMS, EUROCIRCUITS’ NIEUWE AOI-MACHINE VAN ADEON.

08/01/2020Eurocircuits koopt twee nieuwe CIMS AOI-machines van Adeon Adeon is reeds vele jaren een trouwe leverancier en partner van Eurocircuits. Zo levert Adeon ons AOI machines maar ook plasma etch...

Lees meer

Formula Student Team Delft - racen met Eurocircuits PCBs aan de binnenkant.

19/12/2019Formula Student Team Delft en Eurocircuits, een goede match.   De elektrische race wagen van de studenten van de TU Delft: rijdt races op korte circuits accelereert razend snel wordt...

Lees meer

Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar

18/12/2019Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar. Wij zijn er even tussen uit met de feestdagen. Licht uit 20-12 's avonds en licht aan 03-01-2020 's morgens. Het Eurocircuits Team

Lees meer

Linköping Formula Student en Eurocircuits

17/12/2019LIU raced met Eurocircuits PCBs in hun auto Reeds meerdere jaren is Eurocircuits een trouwe partner van Linköping Formula Student in Zweden. Hun verhaal rond de elektronica die ze afgelopen...

Lees meer

Evenementen

LED Applicatie

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer