Instrument Solutions Benelux B.V.

Instrument Solutions is in 2000 opgericht en binnen de Benelux actief op de markt op het gebied van verkoop en service van analyseapparatuur en verbruiksmateriaal hiervoor.  Zij biedt met name oplossingen op het gebied van Certified Reference Materials, monstervoorbewerking, monstervoorbehandeling, monsterautomatisering & monsterdosering voor de technieken elementanalyse, chromatografie, geur- en smaakanalyse, deeltjesgrootte & materiaalkarakterisering

In Nieuwegein is het demonstratie- en applicatielaboratorium om applicaties te testen en demo's te verzorgen van apparatuur. 

Een andere belangrijke pijler is de service afdeling. Naast het installeren van apparatuur/instrumenten, kunt u bij hen terecht voor  reparaties en preventief onderhoud, zowel bij u op locatie als in het eigen Service Center in Nieuwegein.

Nieuws

Themadag chromatografie op 30 maart 2021 - o.a. live demonstratie van Flash Purificatie

09/03/2021Het FHI organiseert dit jaar een serie themadagen met webinars over uiteenlopende onderwerpen. Op 30 maart 2021 vindt de eerste themadag plaats over het onderwerp chromatografie.   Instrument Solutions neemt...

Lees meer

Evenementen

LabAutomation


Het LabAutomation event geeft handvaten om zelf aan de slag te gaan met laboratoriumautomatisering. Experts tonen innovatieve methoden, geven praktische tips & trucs en delen strategieën waarmee u uw eigen automatiseringsdoelstellingen kunt behalen. Vooraanstaande leveranciers tonen hun innovaties en bieden praktische oplossingen.

Lees meer

LabAnalyse

Het LabAnalyse event staat bekend om de uitgebreide kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria, in de vorm van lezingen en een informatiemarkt. Experts delen hun verhaal over innovatieve analytische methoden. Het goedgevulde programma behandelt actuele topics zoals duurzaamheid, monitoring van COVID-19 in rioolwater en het gebruik van analyses in rechtszalen.

Op 16 juni 2022 vindt in De Kuip in Rotterdam een nieuwe editie van het LabAnalyse event plaats. 

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer