FABRIKANT VAN FLEXIBELE KABELS, CONNECTOREN EN KABELACCESSOIRES

 
LAPP Benelux kantoor

LAPP Benelux kantoor

LAPP: Deze naam staat als geen ander voor innovatieve verbindingsoplossingen. Kwaliteit, verstand van de  industrie en de toepassing, evenals de klantenservice zijn onze handelsmerken. Wij leveren kabels, connectoren en accessoires tot en met volledig geïntegreerde verbindingsoplossingen, waardoor wij vandaag de dag de wereldmarktleider zijn. LAPP-producten zijn te vinden in productiemachines, industriële robots, bussen en treinen, voedselverwerkingsapparatuur, windturbines, laadsystemen voor elektrische auto's, fotovoltaïsche en windenergiecentrales, olieboorplatformen en nog veel meer. Zelfs voor het beklimmen van 8000m pieken of poolexpedities zijn LAPP-producten de eerste keuze. Met 5.055 medewerkers wereldwijd realiseerden we vorig jaar een omzet van €1.864 miljoen.

LAPP heeft productie-expertise voor al haar 40.000 catalogusproducten. Het assortiment bestaat uit 8 internationale merken: ÖLFLEX® stuurstroomkabels, SKINTOP® wartels, UNITRONIC® datacommunicatiesystemen, EPIC® industriële connectoren, ETHERLINE® actieve en passieve netwerkcomponenten, SILVYN® beschermslangen en kabelrupssystemen, HITRONIC® vezellichtgeleiders en FLEXIMARK® markeringssystemen.

Er moet immers altijd een optimale oplossing worden gevonden. En als de klant niet kan vinden wat hij zoekt in de catalogus, werken onze experts samen met hem aan een oplossing op maat. LAPP levert in elke uithoek van de wereld, meestal uit voorraad en met de kortst mogelijke levertijden. Hiervoor beschikken we over119 ontwikkelings- en productiecapaciteiten en logistieke centra over de hele wereld. 41 van onze eigen verkoopmaatschappijen en ongeveer 100 agentschappen zijn beschikbaar als contactpersoon voor klanten.

LAPP is ideaal gepositioneerd voor de toekomst - mede dankzij Oskar en Ursula Ida Lapp, die het bedrijf in 1959 hebben opgericht. In 1957 richtte Oskar Lapp met de ÖLFLEX® besturingskabel het eerste beschermde merk in deze sector op - en andere volgden. Toen, net als nu, is het bedrijf familiebezit. Matthias Lapp is de derde generatie die de verantwoordelijkheid voor het bedrijf overneemt.

Contact

LAPP Benelux B.V. Van Dijklaan 16 5581WG Waalre Tel: 040-2285062 Mark van Dijke
Naar de website
en_GBEnglish (UK)