Loxone, opgericht in 2009, levert oplossingen voor slimme automatisering en energiebeheer, gericht op zowel thuisomgevingen of zorgwoningen als commerciële ruimtes zoals kantoren, hotels, restaurants, brouwerijen, theaters en zoveel meer. Onze systemen zijn ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren, kosten te verlagen en duurzaamheid te bevorderen, zonder in te boeten aan comfort of functionaliteit.

Energiebeheer & meer
De kern van onze aanpak is een geavanceerd energiebeheer, waarmee gebruikers hun verbruik optimaliseren voor zowel economische als ecologische voordelen. Naast energie, bieden we geïntegreerde oplossingen voor slimme verlichting, klimaatregeling, beveiliging en audiovisuele systemen, allemaal beheerd via een intuïtieve interface op smartphone of tablet.

Flexibele toepassingen
Of het nu gaat om het verhogen van de energie-efficiëntie in een modern kantoor, het creëren van de perfecte ambiance in horecagelegenheden, of het waarborgen van veiligheid en comfort thuis, Loxone past zich aan diverse behoeften aan. Ons systeem integreert moeiteloos in elk gebouw, waardoor beheerders en bewoners volledige controle krijgen over hun omgeving.

Ondersteuning & partnerschap
Loxone werkt samen met een netwerk van gecertificeerde partners, biedt training en ondersteuning, en zorgt ervoor dat eindgebruikers de beste mogelijke ervaring hebben. Ons toegewijde team staat altijd klaar om te helpen bij de implementatie van onze oplossingen, van de initiële planning tot aan de dagelijkse bediening.

Bij Loxone geloven we in slimme automatisering als de sleutel tot een energiezuinige en comfortabele toekomst voor iedereen. Ontdek hoe onze technologie jouw leef- of werkomgeving kan transformeren.

Contact

Loxone Netherlands bv Brugstraat 11 7607 XJ Almelo Tel: 035002355 Daniël van Dessel
Naar de website
en_GBEnglish (UK)