Testo is opgericht in 1957. Het eerste meetinstrument was een elektronische thermometer. Ruim 65 jaar later is Testo als wereldmarktleider op alle continenten vertegenwoordigd. Dagelijks ondersteunen onze meetinstrumenten miljoenen gebruikers in een veelvoud van toepassingen. Van het installatiebedrijf om de hoek tot wereldwijde farmaceuten, allemaal vertrouwen ze op de kwaliteit en support van Testo. De laatste jaren verandert ook de wereld van meetinstrumenten. Testo speelt een vooraanstaande rol om de traditionele meetwereld verder te digitaliseren. Jaarlijks investeren wij 13% van de omzet in de ontwikkeling van oplossingen voor de toekomst. Zo zijn veel instrumenten reeds te bedienen en/of uit te lezen middels App’s op smartphones en tablets of worden dataloggers gekoppeld aan een draadloos netwerk om zo altijd en overal uitgelezen te kunnen worden. En Saveris Solutions gaat een stap verder: uw volledige kwaliteitssysteem digitaal.


Meetinstrumenten, oplossingen en de service van Testo geven u de mogelijkheid terug te vallen op een competente leverancier. Zo kan u uw aandacht leggen op uw proces. Of u nu een CV ketel efficiënt en veilig laat functioneren of de voedselveiligheid moet borgen.


Met Testo verbetert u de kwaliteit van uw producten of diensten en spaart u tijd en geld. En altijd wanneer u een keuze moet maken, mag u vertrouwen op de kwaliteit van Testo.


Be sure. Testo.

 

Testo Titisee-Neustadt

Contact

Testo BV Randstad 21 -53 1314BH Almere-stad Tel: 036-54 87 000 Maarten van Dam
Naar de website

Gerelateerde events

WoTS

en_GBEnglish (UK)