Vonmarcken Laboratory & Medical Equipment

U hebt het enorm goed. Die aardige, behulpzame verkoper van accountmanager heeft precies de apparatuur waar u naar op zoek bent. En het gevoel is goed, heel belangrijk! De deal wordt gesloten. Na een tijd is er onderhoud nodig. Of er ontstaat een probleempje tijdens de productie, bij de levering/installatie van in het gebruik. Kan altijd gebeuren. Maar u heeft nu contact met de logistiek medewerker van servicemonteur. En dan klinkt het allemaal net wat anders dan de 'alles kan' toon van de verkoper.

Niet bij Vonmarcken! Wij geloven in de persoonlijke benadering, blijvend. Echt een bandopbouw. Met de inkoper en als het kan ook met de gebruiker(s). Dat begint al bij het allereerste contact. Natuurlijk krijgt u een keer anders te spreken. Maar onze verkoper blijft het volgen en informeert regelmatig bij u hoe alles loopt.

Vonmarcken levert en onderhoudt hoogwaardige en laboratorium apparatuur. Het begint allemaal met productkennis. Wij hebben een gevoel voor de markt. Vonmarcken werkt met A-merken en levert alleen apparatuur waar we alles vanaf weten ontwikkelen. Specificaties, herkomst, noem maar op. Vaak bezoeken we de fabriek om zelf te kijken hoe de apparaten in elkaar zitten en werken.

“Vonmarcken doet alles wat een goede leverancier moet doen. Ook als er eens problemen zijn, laten ze hun gezicht zien. Het is fijn zakendoen, ook door de korte lijnen. En afspraak is ook echt afspraak.”
Bertus van der Meer, inkoper UMC ziekenhuis Utrecht

Veel ziekenhuizen, laboratoria, apotheken en huisartsen weten ons al te vinden. We werken vaak via inkopers, maar ook rechtstreeks voor directies en ministeries. Ook voor maatwerk onze willen specialisten u adviseren. Bij Vonmarcken denken we vanuit de techniek en hebben we oog voor hightech oplossingen. Maar wel functioneel, het gaat om uw wensen en eisen. Die willen we dus glashelder krijgen. Maar ook leren kennen. En de organisatie.

“De relatie vind ik heel belangrijk. De inzet van die ene persoon, om het apparaat te leveren dat jij zoekt. Onze contactpersoon bij Vonmarcken is klantgericht en betrokken. Houdt altijd de vinger aan de pols, vanaf de zijlijn. Bij veel organisaties krijg je meteen een 'nee' als je iets wil dat afwijkt van de standaard. Maar hij duikt er altijd in. Denk geweldig mee. Ook over een goede prijs/kwaliteit verhouding. En dat gaat nooit ten koste van de service.”
Marcel Thomassen, technisch medewerker en inkoper Eurofins

Elke medewerker is servicegericht, met een 'wij regelen het voor u' instelling. Uw continuïteit staat voorop! Wij zijn  24/7 bereikbaar  om problemen snel op te lossen. Onze monteurs zijn installatie en staan ​​​​klaar voor elke, onderhoud en reparatie.

“Er zit veel kennis bij Vonmarcken. Daardoor kunnen ze goed advies geven. En als er iets is, zijn ze er snel bij. Ze zorgen ervoor dat je altijd verder kan met je business. Die betrouwbaarheid en continuïteit is belangrijk. Samenwerken met Vonmarcken geeft een gerust gevoel: je weet dat het altijd goedkomt.”
Maarten van Dam, directie Testo BV