Zilvertron B.V.

Zilvertron is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek. Wij bieden mechatronische en aandrijftechnische oplossingen aan business-to-business partners. Van het aanleveren van componenten tot het realiseren van totaaloplossingen: uw vraagstuk is onze uitdaging! Bekijk ons ruime aanbod aan producten en schakel onze expertise in voor deskundig advies.

 

De mechatronische oplossing voor uw toepassing

Zilvertron biedt mechatronische en aandrijftechnische oplossingen aan in het low-tech en high-tech bereik. U vindt bij ons onder andere diverse motoren, waaronder AC- of DC-motoren, stappenmotoren, servomotoren en losse vertragingen. Daarnaast bieden wij verschillende PLC’s aan en bent u bij ons op de juiste plek voor de aanschaf van allerlei mechatronische toebehoren. Zoekt u een totaaloplossing voor uw toepassing? Wij staan voor u klaar en leveren A tot Z maatwerk. Zo lossen we uw mechatronische vraagstuk altijd naar wens op!

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan producten

Wij staan paraat om iedere partner in de business-to-businessmarkt van dienst te zijn op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan producten op de website en vraag een offerte aan. Heeft u vragen over onze producten of diensten? We staan graag in persoonlijk contact met u. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Schoonhoven, nabij Rotterdam, om onder het genot van een kop koffie uw applicatie te bespreken.

 

NIEUW !!

Universele DC-motor controller

Een kleine complete krachtpatser!
De ZCS2410-H10 is een universele controller voor DC-motoren, 12/24VDC, tot 10A.
Inzetbaar bij vele applicaties in de industriële automatisering en machinebouw. Middels een parameter unit ZIN28 controller eenvoudig te configureren.
Een ruime hoeveelheid parameters en monitor waarden zijn hiervoor beschikbaar.
De controller wordt geleverd in een kunststof behuizing welke direct op een DIN-rail (EN 60715 ) gemonteerd kan worden.

Verkrijgbaar vanaf: €92,- ex BTW


Parameter unit ZIN28

Overzichtelijk & eenvoudig!
De handzame ZIN28 helpt u bij het inbedrijfstellen van een motorcontroller uit de ZC-serie.
De ZIN28 is voorzien van een 2,8" kleuren touchscreen en wordt geleverd in een kunststof behuizing inclusief communicatiekabel.

Naw gegevens

Zilvertron B.V.
De smaragd 15
2872ZT Schoonhoven
NEDERLAND

Tel: 0182305045

Mevrouw I. Gecova
info@zilvertron.com
Naar website

Nieuws

Universele Full color touchscreens

26/03/2021Universele Full color touchscreens Verkrijgbaar vanaf: €75,- ex BTW Compatibiliteit van de Kinco touch screens De full color touchscreens van Kinco zijn compatible met o.a. de Siemens LOGO!, Omron, Beckhoff en de...

Lees meer

De Groeiende Vraag Naar EtherCAT

04/02/2021EtherCAT en Zilvertron, wat zien wij?   Bij Zilvertron zien we een groeiende vraag naar motorsturing die aangestuurd kan worden met EtherCAT. Met als mastersturingen bijvoorbeeld: BECKHOFF, ADVANTECH, PARKER en ELMO. Zilvertron heeft...

Lees meer

Evenementen

Machinebouw event

Big Data, Cyber Security, Deep Learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, Machine vision, predictive maintenance en bekabeling. Deze actuele thema’s komen uitgebreid aan bod itijdens het Machinebouw event.

Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer