Telerex, opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektro-mechanische producten binnen de Benelux. Telerex excelleert in advies aan haar klanten om met de juiste componenten het beste eindproduct te creëren. Telerex ontzorgt daarbij de supply chain door wereldwijd in te kopen, te plannen en volgens afspraak op tijd te leveren.

Met meer dan 50 jaar ervaring in import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt aan u te leveren. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië en Taiwan. 

Contact

Minervum 7139 4817ZN Breda
Naar de website
en_GBEnglish (UK)