Projecten World of Industrial Processing

Seminar Voedselveiligheid
In dit seminar wordt ingegaan op de vraag ‘welke aanpak heb je nodig om voedselveiligheid te garanderen’. De sprekers behandelen ieder hun eigen onderwerp van dit vraagstuk. Onderwerpen zoals het voorkomen van recalls, het behalen van rendement, luchtbehandeling en het automatiseren en traceren komen aan de orde. Het seminar wordt met een pitch van drie deelnemers afgesloten. Dit seminar vindt plaats op woensdagochtend 3 oktober 2018.

Experiencing Solutions (VR–project)
Ga in een VR-omgeving zelf aan de slag met oplossingen in een industrieel proces. De deelnemende bedrijven hebben in samenwerking met SPIE een VR-omgeving voor de bezoekers gecreëerd. Vooraf kunt u inzien welke verzameling oplossingen u in virtual reality wilt beleven. U meldt zich van tevoren aan, zodat u gegarandeerd bent van deze inspirerende en concrete beleving.

Proces Innovatie Prijs (PIP)
Exposanten van Industrial Processing presenteren veel innovaties op deze site waar u kunt stemmen op uw favoriet. Ook kunt u de noviteiten met de meeste stemmen bezoeken op de beursvloer in de ‘Innovatie Tour’. Daarnaast kijkt een jury naar de inzendingen en selecteert de winnaar van de Proces Innvoatie Prijs 2018. De prijsuitreiking is op woensdag 3 oktober om 17.00 uur een op de Machevo Hotspots.

Machevo Hotspots
Op de Machevo Hotspots werken twaalf bedrijven samen om kennis en ervaring op het gebied van procesindustrie met bezoekers te delen. Hiermee is Machevo Hotspots hét middelpunt voor de procesindustrie waar u met uw vraagstukken terecht kunt.

Hartong Trofee
Op woensdag 3 oktober 2018 reikt de Machevo & Bulk Vereniging de Hartong Trofee uit aan het bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs ‘Industrial Processing’. Een deskundige jury onderwerpt alle stands op de eerste beursdag aan een kritische beoordeling en reikt deze award uit om 17.00 uur op de beursvloer in hal 9 van de Jaarbeurs. Alle standhouders maken kans op deze felbegeerde trofee!

PUMP PLAZA
Dit paviljoen wordt gevormd door veertien deelnemers. Hier vindt u alles over pompen, pompsystemen, toepassingen en onderhoud.

WOTS Partners