Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd.

Voor deze editie van Industrial Processing is er gekozen voor één groot Machevo Hotspots paviljoen met een open karakter en een goede zichtbaarheid. Naast dat vakspecialisten diverse demo’s presenteren is er ook een open gemeenschappelijke ruimte, waar u kunt netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

Deelnemers Machevo Hotspots 2018:

   Ekato B.V.
EKATO produceert en levert roerwerken en mengers voor de procesindustrie. Op de Industrial processing 2018 presenteren wij ons via Virtual Reality. Via dit medium nemen wij u mee in de wereld van het roeren en mengen.

 

Engisol
Klanten uit de zuivel- , dranken- , food- en ingredienten sector kunnen bij Engisol terecht als ze op zoek zijn naar innovatieve proces oplossingen voor zowel vloeibare als voor vaste stof processen. In het bijzonder kunnen ze kennis maken met de zeer innovatieve high shear mixing technologie van onze leverancier Daniatech en de laastste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van grove en fijne vermaling van granulaire producten en ingredienten tot fijne poeders bij Jehmlich. Verder kunnen klanten kennismaken met Siccadania: een nieuwe sterk groeiende speler op het vlak van drogers, indampers en membraanfiltratie. Tot slot zijn er specialisten van DSTriple die heel veel kennis en ervaring hebben met systemen voor thermische behandeling (UHT) van zuivel, dranken en andere levensmiddelen.

 

 

 

Gronfa Procestechniek B.V.
Als Gronfa Procestechniek B.V. staan wij op de beurs voor u klaar om met u te spreken over uw projecten en vraagstukken op het gebied van: mengen, roeren, emulgeren en homogeniseren van vloeistofmengsels; oplossen, dispergeren of nat-vermalen van poeders; complete procesinstallaties; afvullen van vloeistoffen in  bags, emmers, cans, drums en IBC’s.
U staat bij ons direct in contact met de fabrikant van deze apparatuur, welke in staat is om maatwerk oplossingen te genereren.
Hoppenbrouwers Techniek BV
Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. We helpen u van consultancy tot projectmanagement, met ontwerp en bouw, tot implementatie en onderhoud.

 

Huikeshoven industriële elektrowarmte BV
Een regelbare temperatuur is vaak van essentieel belang voor de continuïteit van uw productieproces. Huikeshoven is specialist op het gebied van elektrowarmte werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor productieprocessen. Als officiële vertegenwoordiger van Eltherm en Schniewindt in Nederland speelt Huikeshoven in op de veranderende behoeften van onze klanten. Huikeshoven versterkt hiermee zijn marktpositie en dat is belangrijk voor de groei die we als bedrijf willen realiseren. De beste basis voor innovatie is samenwerking. Huikeshoven werkt samen met deze grote gerenommeerde Duitse partners. Zo krijgen we toegang tot kennis en bronnen die in eigen land niet aanwezig zijn.
J.M.E. Technische Handelsonderneming B.V.
JME is uw leverancier van hoogwaardige en innovatieve technische industriële producten en componenten. Wij leveren roerwerken, roestvast stalen en plastic IBC, tanks en containers en pompen en inline meng/oplos systemen. De geselecteerde bedrijven produceren in Europe kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en betaalbare oplossingen. Naast de producten bieden wij ook onze ervaring aan in alle industrieën in de vorm van proces engineering, project management inclusief turnkey levering van projecten. Hoewel er meer te vertellen is over ons bedrijf, de producten en diensten die wij aanbieden, zoals vermeld op onze website, zijn wij van mening dat er geen beter contact is dan persoonlijk contact. Voelt u zich vrij om per e-mail of telefoon contact met ons op te nemen om uw specifieke vragen te stellen.
Lampe Technical Textiles
Lampe Technical Textiles, since 1875; wij produceren filters, zeven en manchetten en leveren daarmee hoogwaardige oplossingen voor de solids industrie op het gebied van filtratie, zeven en mengen van poeders en andere droge stoffen.
PRECIA-MOLEN Nederland B.V.
Wegen, doseren, sorteren, controleren… PRECIA-MOLEN biedt iedere industrie de juiste weegoplossing!
Rodesta B.V.
Rodesta B.V. is een toonaangevende voorraad houdende leverancier van roestvaststalen leidingen, componenten en appendages t.b.v. de: Voedingsmiddelen industrie; Zuivelindustrie; Drankenindustrie; Farmaceutische industrie;  Cosmetische industrie; Licht chemische industrie; Milieu techniek. Wij leveren onze producten o.a. aan: Eindgebruikers; Machinebouw, apparatenbouw, tankbouw; Installateurs en montagebedrijven; Onderhouds- en reparatiebedrijven. Naast alle standaard voorraad artikelen hebben wij ook mogelijkheden voor bijv.: Laswerkzaamheden (ook op locatie); Montage werkzaamheden; Orbitaal laswerk; Maatwerk volgens tekening; Specials (bijv. Duplex DIN 11851 koppelingen).
Slingerland Techniek B.V.
Slingerland Techniek BV is een specialist op het gebied van ventilatoren uit staal, RVS of kunststof, welke worden toegepast in de industrie, machinebouw en utiliteitsbouw.
Iedere door Slingerland Techniek geassembleerde ventilator wordt proefgedraaid, waarbij een controle plaatsvindt op balans en elektrisch/mechanische werking van ventilator en motor. Zo zijn de klanten van Slingerland Techniek verzekerd dat zij een gegarandeerd product krijgen aangeleverd. Wilt u ook de luchtstromen naar uw hand zetten met ventilatoren waar u op kunt rekenen? Die voldoen aan uw wensen en eisen en de actuele wet- en regelgeving? Laten we dan eens kennismaken. Want wij bedenken ook graag voor uw bedrijf of uw project de beste energie-, geluids- en milieuvriendelijke oplossingen in ventilatoren.

 

Vlint Holding B.V.
Food- pharma- en chemiebedrijven stellen hoge eisen aan stofvrije verbindingen. Vlint levert deze bedrijven innovatieve BFM-manchetten en toont deze ook op het Machevo paviljoen. Dankzij de slimme snapring biedt de manchet een 100% stofvrije verbinding die bovendien zeer snel wisselbaar is. De BFM fitting die Vlint levert blinkt uit in eenvoud en doeltreffendheid. De fitting is een hygiënische, stofdichte, veilige en flexibele verbinding die de nieuwe standaard zet in de bulk- en poederverwerkende industrie. Kwaliteitscontroleurs en onderhoudsmonteurs hoeven niet langer hun tijd te steken in inefficiënte traditionele manchetten en slangklemmen. Ontdek alle voordelen van de BFM fittingen hier.
Ziemann Holvrieka
Ziemann Holvrieka is fabrikant van roestvaststalen tanks. Holvrieka maakt tanks voor onder
meer de voedingsindustrie, de chemie en bierbrouwerijen.

 

Activiteiten
Op de Machevo Hotspots zijn diverse activiteiten te beleven. Zo is er op woensdag 3 oktober 2018 om 16.00 uur de uitreiking van de Proces innovatie Prijs (PIP) en de Hartong Trofee. Gevolgd door de Machevo Borrel!

Winnaars PIP en Hartong Trofee 2016:


Mediapartner:

WOTS Partners