ArboNed

Bij FHI begrijpen we dat gezonde en tevreden werknemers de sleutel zijn tot succesvol ondernemen. ArboNed, een gecertificeerde arbodienst, ondersteunt je bij al je (preventieve) arbozaken. Zo kun jij je volledig richten op waar je goed in bent: ondernemen.

ArboNed helpt je om ziekteverzuim te verlagen, arbeidsrisico’s te minimaliseren en de gezondheid van je medewerkers te bevorderen. Mocht een medewerker toch (langdurig) ziek worden, dan kun je rekenen op deskundige verzuimbegeleiding door de professionals van ArboNed. Hierdoor kan je werknemer snel en verantwoord weer aan het werk.

Met jarenlange ervaring in de technologiebranche ondersteunt ArboNed inmiddels bijna 150 FHI-leden. Dankzij hun uitgebreide branchekennis weten ze precies wat er bij jou op de werkvloer speelt.

Voordelen voor FHI-leden

Als FHI-lid profiteer je van 4% ledenvoordeel op de tarieven van ArboNed. Met meer dan 50 locaties door heel Nederland is er altijd een ArboNed-vestiging bij jou in de buurt. ArboNed biedt volledige deskundigheid op het gebied van verzuimpreventie, verzuimbegeleiding en re-integratie, en werkt samen met erkende re-integratiespecialisten voor werkgerelateerde klachten, conflictbemiddeling en arbeidsbemiddeling.

Kijk hier om direct te zien welk verzuimabonnement bij jouw organisatie past.

Brancherapportage

Elk jaar maakt ArboNed een uitgebreide brancherapportage voor FHI. Deze rapportage omvat de ontwikkeling van het ziekteverzuim, de belangrijkste verzuimoorzaken, aantallen bedrijfsongevallen en werk gerelateerd verzuim. De cijfers worden vergeleken met het verzuim bij bedrijven in dezelfde sectoren als FHI-leden.

Samenwerking met Klap Verzekeringsmakelaar

ArboNed werkt samen met Klap Verzekeringsmakelaar, een specialist in verzekeringen voor technologische brancheorganisaties. Klap verzorgt de verzekeringsmantels van FHI en biedt FHI-leden de mogelijkheid om een hoogwaardige verzuimverzekering op maat af te sluiten in combinatie met de arbodienstverlening van ArboNed. Dit biedt extra comfort en voordelen zoals:

  • Snel en eenvoudig online ziekmelden, met automatische melding bij ArboNed én je verzekeraar.
  • Eén vast aanspreekpunt voor preventie, verzuim en re-integratie.
  • Binnen vijf dagen telefonisch contact met je vaste procesregisseur na elke ziekmelding.
  • Optimale regie op verzuimtraject en korte communicatielijnen.
  • Afstemming van vergoedingen voor verzuiminterventies tussen ArboNed en Klap.
  • Actieve sturing op verzuimduur en (deel)herstel.
  • Uitgebreide ondersteuning en advisering rond verzuim en re-integratie door een team van deskundigen.
  • Veel ervaring met werkgevers in jouw branche.

Meer informatie

Wil je meer weten over de dienstverlening van ArboNed? Neem contact op met Andreas Meijer (FHI) of bezoek www.arboned.nl/fhi.

Voor meer informatie over de samenwerking met Klap Verzekeringsmakelaar, kijk op www.klap.com/technologie/fhi of bel met 020 261 06 07.

Ledenvoordelen
Zet jij een stap vooruit met jouw technologiebedrijf? Sluit je aan bij ons krachtige netwerk van technologieondernemers!
Ledenvoordelen
en_GBEnglish (UK)