Met een uitgebreid bedrijfsprofiel op fhi.nl, verhoog jouw vindbaarheid in zoekmachines. Wij bundelen de activiteiten en kennis van onze vier branches tot een waardevol platform. Met een groeiend aantal bezoekers is fhi.nl dé plek waar professionals samenkomen voor informatie en inspiratie. Onze databases worden ingezet om relevante content van leden en branches onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

Hoe kun je maximaal profiteren van het FHI-platform

Met een uitgebreid ledenprofiel kun je een gedetailleerde bedrijfsomschrijving, bedrijfslogo’s en relevant nieuws delen,. Ook links, afbeeldingen en video’s zijn eenvoudig toe te voegen. Dit resulteert in een verhoogde online zichtbaarheid en een verbeterde presentatie van jouw bedrijf op het FHI-platform. Geef aan in welke markt en categorie je werkzaam bent en ons platform toont jou op relevante pagina’s.

Op fhi.nl vind je een zoekfunctie voor productgroepen en diensten, waardoor potentiële klanten jou gemakkelijk kunnen vinden. En dankzij de koppeling met Google Maps en automatische indexering door zoekmachines, vergroot je jouw online aanwezigheid nog meer.

Automatisch nieuws plaatsen

Vul je profiel aan met een RSS-feed en wij halen automatisch nieuws op. Met AI lezen we jouw item en koppelen we het aan de juiste categorie.

Log in en maak je profiel compleet 

Leden

en_GBEnglish (UK)