Schrijf in voor één van de vijf WoTS werelden


De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018. WoTS bestaat nu uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling hebben de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen door middel van specifieke thema’s, seminars en beursprojecten. Inschrijven voor deelname aan één van de vijf werelden van WoTS is sinds de zomer mogelijk.

Sinds de opening van inschrijving hebben al bijna 100 bedrijven zich ingeschreven voor deelname aan de beurs. Uit dit aantal en de positieve gesprekken met lidbedrijven en oud-deelnemers blijkt dat er veel enthousiasme is voor deelname aan deze editie van WoTS en IP 2018.

WoTS 2018 wordt gehouden van 2 tot en met 5 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Klanten uit industrie, wetenschap en zorg bezoeken deze vakbeurs.

Heeft u interesse in deelname aan WoTS 2018, check dan de site voor meer informatie of neem contact op met Marc Berkouwer. Bedrijven die zich voor 16 februari 2018 inschrijven, worden ingedeeld in de eerste conceptplattegrond.