Agidens beloond als Honeywell Platinum Channel Partner

Agidens beloond als Honeywell Platinum Channel Partner Door: Agidens Process Automation BV

Agidens werd recent beloond als Honeywell Platinum Channel Partner.
Als de exclusieve Honeywell Enraf-distributeur voor België en Luxemburg heeft Agidens mooie bedrijfsresultaten geleverd in combinatie met een duurzame groei en diepgaande kennis van Honeywell tank gauging systemen en laadapparatuur.

Waarom Agidens & Honeywell Enraf?

Honeywell Enraf ​​is wereldmarktleider en levert al meer dan 60 jaar veilige en betrouwbare meetsystemen voor bulkopslagtanks. We hebben een hele reeks producten tot onze beschikking zodat we u kunnen voorzien van een turnkey systeem met meetinstrumenten, communicatie-interface-eenheden, displays en voorraadsoftware.

Terwijl andere leveranciers vaak slechts één meetmethode aanbieden, hebben Honeywell Enraf ​​en Agidens een breed scala aan methoden, afhankelijk van uw behoeften. Agidens is een A tot Z partner voor Tank Gauging Systems: wij adviseren over de selectie en het ontwerp van het systeem, leveren de instrumenten en zorgen voor de installatie. Daarna bieden we onderhoud, verificatie en ondersteuning met onze eigen serviceafdeling en een grote voorraad reserveonderdelen. We kunnen de Honeywell Enraf-systemen integreren in bestaande managementsystemen. Ons toegewijde team van Enraf-ingenieurs wordt het hele jaar door getraind.