Al meer dan 70 jaar zorgt Agidens via advies, engineering, geautomatiseerde oplossingen en maintenance & servicesupport voor meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voor de Food & Beverage, Olie & Gas, (Fine) Chemicals, Life Sciences en Infrastructure markten. Kennis van de processen is wat Agidens onderscheidt. Onze mensen zijn niet alleen gespecialiseerd in gebieden zoals engineering, automatisering en compliance, ze hebben ook een diepgaand inzicht in productieprocessen, markttrends en praktische implementatie van technologie in deze sectoren.

Bulk Liquid Storage Solutions

Van eigen terminal managementsystemen over geautomatiseerde veiligheidsoplossingen tot tank gauging en procescontrolesystemen. Al 50 jaar levert Agidens Bulk Liquid Storage betrouwbare proces- en automatiseringsoplossingen voor bulk liquid opslag terminals. Daarbij streven altijd naar flexibele oplossingen die de efficiëntie verhogen en zorgen we er tegelijkertijd voor dat de terminal voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze voornaamste kracht? We design to build: efficiënte ontwerpen met flexibiliteit voor dagelijkse operations.

We zorgen voor A tot Z-afhandeling van een project als EPCM-contractor (Engineering, Procurement, Construction en Maintenance), of we nemen een specifiek deel van het project voor onze rekening. 

Food & Beverage en (Fijn)chemie

Optimale productieprocessen zijn essentieel om een goede concurrentiepositie te verwerven of behouden. Cruciaal daarbij zijn flexibele productiesystemen met de juiste graad van informatisering en automatisering. Bovendien neemt de complexiteit van geautomatiseerde procesinstallaties steeds toe. Dat maakt het ook al maar moeilijker om deze systemen efficiënt en veilig te installeren en te beheren. Met een jarenlang opgebouwde knowhow zorgt Agidens voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van betrouwbare, efficiënte en flexibele productie-installaties.

We ondersteunen bedrijven met focus op (fijn)chemie, zuivel, gelatine, diepvries, chocolade, sauzen, babyvoeding, bakkerijproducten, bieren en frisdranken op een kostenbewuste manier bij de aanpak van hun uitdagingen. Onze multidisciplinaire en oplossingsgerichte teams hanteren een risicobewuste aanpak en hebben een brede kennis van process design & engineering, constructie, automatisering en EHEDG-, HACCP-, ATEX-, en CE-compliance.

Agidens heeft wereldwijd 650 medewerkers in dienst in 7 vestigingen:  België (HQ), Nederland, Zwitserland , Polen, Frankrijk, Duitsland en de VS.

Contact

Agidens Process Automation BV Stephensonweg 6 4207HB Gorinchem Tel: 0183643344 Arnoud den Hoedt
Naar de website
en_GBEnglish (UK)