Bereik nieuwe generatie labexperts via gastcolleges

Bereik nieuwe generatie labexperts via gastcolleges Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Exposanten krijgen dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om gratis een gastcollege te verzorgen tijdens de World of Technology & Science. Een uitgelezen kans om extra aandacht te genereren voor uw bedrijf en om de nieuwe generatie lab experts te bereiken! Een college duurt maximaal 45 minuten. U mag zelf het onderwerp bepalen, in overleg met de beursorganisatie.

Technische opleiding

Het publiek van de gastcolleges bestaat grotendeels uit studenten en scholieren die een laboratorium opleiding volgen. De beursorganisatie schrijft verschillende opleidingen aan. Uiteraard bent u vrij om zelf ook ‘reclame’ te maken voor de colleges. In een tijd waarin technisch geschoold personeel dun gezaaid is, zijn de colleges een ideale manier om toekomstige klanten, potentiële stagiaires en collega’s op een laagdrempelige manier te bereiken.

Meer impact

De locatie van de colleges is de Marijkezaal, een zaal die direct grenst aan de beursvloer. Dit maakt het voor de studenten makkelijk om meerdere colleges te volgen en om uw stand direct voor of na het college te bezoeken.

Meer informatie over de gastcolleges: https://fhi.nl/wots/nieuws/nieuw-op-wots-2022-gastcolleges-gericht-op-studenten/. Wilt u een gastcollege aanbieden, neem contact op met Wendy Debets.