Bruin Aandrijftechniek en KTR naast elkaar op de FEDA Lounge

Bruin Aandrijftechniek zijn al enige jaren trouwe partners van elkaar.
Als (mechanische) aandrijfspecialist is Bruin een verlengstuk naar de markt voor KTR.

Aankomende editie van de WoTs heeft KTR besloten zelf een stand te nemen op de FEDA Lounge, maar dan wel direct aangesloten aan de stand van Bruin. Samen sterker!!

Over KTR Benelux

KTR Benelux BV is onderdeel van de Duitse KTR Systems groep met 23 vestigingen wereldwijd en fabriceert koppelingen, industriële remmen, koelers en hydrauliek componenten en dat sinds 1959. KTR Benelux, is met het lokale team in Hengelo, de directe schakel tussen het moederbedrijf in Rheine en de klanten in de Benelux.


Wat doet KTR Benelux?

KTR Benelux levert koppelingen vanaf 1Nm tot aan standaard 5.500.000 Nm voor een groot aantal verschillende branches in de machinebouw. Naast de industriële remmen worden olie/luchtkoelers geproduceerd voor mobile en stationaire hydraulische toepassingen. 

Het familiebedrijf heeft zich sinds de start in 1959 ontwikkeld tot markleider met een uniek portfolio in de mechanische aandrijftechniek.


Wat leveren we:

  • Koppelingen, koppelbegrenzers, spanelementen, koppelmeetsystemen
  • Industriële remmen
  • Hydrauliek componenten, lantaarnstukken, oliereservoirs
  • Koelsystemen : olie/luchtkoelers, olie/waterkoelers, multimedia koelers

 

Hans Hagedoorn, Managing Director over Bruin Aandrijftechniek: 

Bruin Aandrijftechniek is een gedreven familiebedrijf gespecialiseerd in aandrijftechniek. Naast de familienaam Bruin, met een mooie historie, wordt bevestigd waar aandrijftechniek om draait.

Specialisme, vakkennis en kundige oplossingen wordt gewaardeerd door de klanten van Bruin Aandrijftechniek.

KTR Benelux BV en Bruin Aandrijftechniek BV zijn in 2017 gestart met de samenwerking. De zoektocht naar een goede partner in met name de regio Noord Holland werd hiermee perfect ingevuld.

De kennis over aandrijfsystemen met diverse toepassingen van koppeling was al jaren in huis aanwezig, waardoor we gezamenlijk snel konden doorstarten.

Mede door de start als voorraad houdend steunpunt is Bruin in staat snel te reageren in de MRO markt en kunnen aandrijfproblemen snel worden omgezet naar oplossingen.


KTR Benelux wenst het team Bruin Aandrijftechniek veel succes toe op de WOTS 2022!

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)