Bruin Aandrijftechniek Motive samen op de WoTS

Bruin Aandrijftechniek

Bruin Aandrijftechniek is de verdeler van Motive voor de Nederlandse markt.
Om deze reden zal op de stand van Bruin ook de mensen van Motive aanwezig zijn.

 

Motive

Motive is een Italiaanse producent van elektromotoren, reductoren en opgebouwde frequentieregelaars.

Door de inventieve oplossingen van Motive, zoals de NEO inverter, die aangestuurd kan worden met een keypad via Wifi of bluetooth zijn zij een innovatieve speler in een nichemarkt.

Na enkele jaren Motive te hebben ingezet in kleinere test situaties heeft Bruin Aandrijftechniek besloten om de complete lijn van Motive te gaan importeren en uit (ruime) voorraad te leveren.

Exclusief Motive Lab Benelux

Daarnaast is Bruin Aandrijftechniek ook het exclusieve Motive Lab voor de Benelux. Momenteel hebben wij zelfs het enige Motive Lab in Europa, buiten de fabriek zelf.
Motive Lab betekent een zeer compleet uitgeruste productiefaciliteit voor het produceren van tandwielkasten en te testen door middel van koppel- en druktest en de daarbij behorende testrapportage en certificaten.

 

Unieke configurator

Motive stelt via de website van Bruin Aandrijftechniek een complete configurator ter beschikking. Via deze configurator kunt u, zelfs zonder inloggegevens, een complete aandrijving berekenen en met tekening in 3D, DXF of CAD file gedownload worden.

Elke Motive product, of het nou een inverter, reductor of electromotor is, krijgt een uniek nummer.  Met dit unieke nummer kunt u via de website de configuratie volledig downloaden en is de productielocatie traceerbaar.

 

Bent u nieuwgierig geworden? Bezoek Bruin Aandrijftechniek dan op het FEDA paviljoen.
Locatie: Hal 11, standnummer 11C026

 

Motive

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)