Conrad pakt uit tijdens vakbeurs WoTS

Conrad pakt uit tijdens vakbeurs WoTS Door: FHI federatie van technologiebranches

Advertorial

Conrad Electronic pakt uit op de World of Technology & Science 2022. Vaste bezoekers van WoTS weten inmiddels dat op de stand van het technische e-commerce bedrijf altijd iets te beleven valt. Ook deze editie zijn kosten noch moeite gespaard. Marketing Campaign & Event Coordinator Ruben Bosch licht alvast een tipje van de sluier op.

“We hebben Sean Silvey van onze partner Fluke Corporation uitgenodigd om langs te komen op de beurs,” vertelt Bosch enthousiast. “Deze Amerikaanse engineer zal live demonstraties verzorgen op de stand met test- en meetapparaten die gekoppeld zijn aan een zonnepaneel. Bezoekers kunnen zo met eigen ogen zien hoe de testen plaatsvinden. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan Silvey of onze accountmanagers”.

">

Bevlogen spreker
“Silvey is een bevlogen spreker en hij zal namens Conrad een gastcollege verzorgen tijdens de WoTS met als thema ‘Trends and new technology developments in the Solar Industry’,” vervolgt Bosch. “We hebben al veel aanmeldingen ontvangen, maar er zijn nog plaatsen vrij.” Fluke is in de test- en meetsector een bekend en gerenommeerd merk. De producten zijn verkrijgbaar via het online sourcing platform van Conrad Nederland.

Delft Hyperloop
Naast de live-demonstraties, heeft het technologiebedrijf nog een verrassing in petto tijdens de WoTS. Op de stand vind je een prototype (pod) van de originele Delft Hyperloop.  De Delft Hyperloop is ontwikkeld door studenten van de TU Delft die er in juli de eerste prijs mee wonnen tijdens de European Hyperloop Week. Conrad is officieel sponsor van de Delft Hyperloop en vele andere technische innovatieprojecten in Europa.

Gratis goodiebag
Conrad bestaat binnenkort 100 jaar en dat moet gevierd worden! Alle bezoekers van de stand ontvangen een gratis goodiebag met een leuke en nuttige verrassing. Wil je de goodiebag ontvangen, vul dan jouw gegevens in op de website van Conrad en haal de tas op bij stand 9A008 in hal 9.

Meld je hier gratis aan voor de WoTS.