CoolStar®-reeks voor LED-heatsinks ontwerpers

CoolStar®-reeks voor LED-heatsinks ontwerpers Door: Luxendi
De CoolStar®-familie dekt het hele scala aan koelcapaciteit van 1000 lumen tot 6000 lumen. Hierdoor worden zij ook gepositioneerd in de spotlight ontwikkelingen zoals downlight- en winkellichtarmaturen. De CoolStar® LED-heatsinks zullen worden gepresenteerd tijdens de Light & Building-show in Frankfurt, terwijl de wereldwijde voorraad tegen het einde van februari in productie is.

De CoolStar®-familie dekt het hele scala aan koelcapaciteit van 1000 lumen tot 6000 lumen. Hierdoor worden zij ook gepositioneerd in de spotlight ontwikkelingen zoals downlight- en winkellichtarmaturen. De modulariteit in LED-engines , die direct of met een LED-houder kunnen worden gemonteerd (ref. BJB, TE Connectivity, Bender Wirth), wordt bij elk ontwerp gerespecteerd. In aanvulling daarop zijn enkele praktische functies toegevoegd, zoals twee gesloten wire pockets aan de zijkanten die het mogelijk maken om de bedrading van de LED-engine naar de achterkant (buiten het zichtbare veld) te geleiden. Naast de zwart geanodiseerde versies die vaak worden gebruikt, is een "pure witte" elektroplating als optie gekozen, wat de high-end looks onderstreept en combineert met de overwegend witte looks van zowel de LED-engines als de LED-houders.

Productkenmerken CoolStar Heatsinks

  • Voor spot- en downlight-uitvoeringen, tot 6000 Lumen
  • Modulair ontwerp met standaard bevestigingsgaten voor meerdere merken
  • Verkrijgbaar in 3 diameters: 47, 67 en 86 mm
  • Wire pockets aan elke kant van de LED-koeler
  • Eyecatcher = onze nieuwe witte kleurafwerking.

De CoolStar® LED-heatsinks zullen worden gepresenteerd tijdens de Light & Building-show in Frankfurt, terwijl de wereldwijde voorraad tegen het einde van februari in productie is.

Voor meer informatie:CoolStar® LED Coolers