Tuinbouw LED-koeling – Hoe houd u het koel?

Tuinbouw LED-koeling – Hoe houd u het koel? Door: Luxendi

Ontdek het nieuwe platform voor Tuinbouw verlichting, dat op het gebied van LED-verlichting erg zal veranderen.

De nieuwe CoolFin is een 600 Watt ultracompacte lichtgewichtkoeler op basis van geavanceerde heatpipe-technologie. De koelcapaciteit van deze volledig, passieve koeler heeft een thermische weerstand van slechts 0,1 K/W; wat ervoor zorgt dat hij ongeveer 800 Watt horti-LED's kan afkoelen, wat overeenkomt met 2.000μmol/s. De horti LED-engines kunnen veelzijdigheid worden gebruikt - het platform kan worden uitgerust met 4 krachtige horti COB's, bijvoorbeeld de Lumileds Luxeon Sunplus COB 1825 of de Citizen CLU05H. Deze horti COB's zijn speciaal ontworpen om aan uw behoeften op het gebied van horti-spectra te voldoen, met een duidelijke focus op de blauwe en rode bandbreedte.

Tevens is er de mogelijkheid om uw eigen horti LOB-engines te ontwikkelen in de grootte 38x38mm - een horti LOB of LED-boordmotor is hoofdzakelijk een cluster van krachtige LED's die zijn gemonteerd op een hoge warmtegeleidende drager. Het beste voorbeeld van wat een hoogvermogen LOB kan betekenen voor u, is de gepatenteerde CoolGrow® horti LOB. Deze LOB is slechts 38x38 mm groot en levert 375μmol/s bij het PAR-spectrum voor een energieverbruik van slechts 150 watt, of equivalent aan 2,5 μmol/J - vier van deze engines op de CoolFin® leiden tot de fenomenale 1.500μmol/s wat dit platform produceert.

Het doel van dit productontwerp was om een koeler te maken met een minimaal hoogteperspectief (een hoogte van slechts 22cm), dat duidelijk gericht is op binnenteelt zonder extern daglicht. Het platform is ontwikkelt met lenzen van Ledil en Khatod, beide met perfecte batwingcurven waardoor ze zo perfect zijn voor sierteeltprojecten of andere projecten waarbij de plant een gelijkmatige verspreiding van de energie op het oppervlak nodig heeft.

Productkenmerken CoolFin Giga

  • Geavanceerde Ultra High Power LED-koeler met stackfin en heatpipe-structuur
  • Koelprestaties tot 100.000 lm
  • Rth 0,1 ° C/W
  • Geschikt voor 28x28 LED COB met CoolConnect® houder 2x2HC-01 en voor 38x38 LED COB met CoolConnect® houder 2x2HC-02

Voor meer informatie: info@luxendi.com