De beurs biedt ook kansen aan vernieuwende bedrijven

De beurs biedt ook kansen aan vernieuwende bedrijven Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Heeft u als exposant aan de World of Industrial Processing 2022 een nieuw product of technologie die u onder de aandacht wilt brengen bij (potentiële) bezoekers en vakpers? Vanuit de organisatie wordt aandacht gegeven aan die noviteiten en de aanmeldingen kunnen dè Industrial Processing-trofee winnen. De Proces Innovatie Prijs is een prestigieuze onderscheiding voor innovatie in de procesindustrie. Als er exposanten zijn, die andere vernieuwende ideeën hebben in de communicatie naar bezoekers van de beurs, dan wordt u ook uitgenodigd om die met de organisatie te delen.

Voor de Proces Innovatie Prijs geldt, dat een vakjury en de bezoekers de inzendingen beoordelen! De producten en/of technologieën die door de vakjury zijn gekozen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen in de PIP galerij van World of Industrial Processing. Bezoekers brengen vooraf op de website een stem uit op hun favoriet. De noviteit met de meeste stemmen wint de prijs. De topinzendingen (maximaal zes) met de meeste stemmen gaan mee in een Innovatie Tour voor bezoekers. Tijdens de beursweek maken we de winnaar bekend. 

De organisatie van de World of Industrial Processing staat volledig open voor de aanvullende ideeën. Alle mogelijkheden, die exposanten voorstellen in een collectieve aanpak, bieden ook nieuwe kansen. Dit is het moment om dergelijke vernieuwingen nog op te starten en daar kunnen andere leden of exposanten bij betrokken worden. U kunt zo’n voorzet sturen naar Willemijn de Groot. Dan pakken wij dat op met andere exposanten en de betrokken leden van de Machevo & Bulk vereniging.