De Han®-configurator

De Han®-configurator Door: HARTING

Moet u snel en betrouwbaar de juiste interfaces voor uw machineconstructie vinden zonder langdurige processen om de connectordetails en de vele combinatieopties te bekijken? De configurator biedt u snel alle voor uw beslissing noodzakelijke informatie en data binnen handbereik.

Bij de revisie van de Han®-configurator richt HARTING zich op wat mensen in de praktijk doen. Als gebruiker heeft u als doel om sneller te voldoen aan de vereisten van uw applicatie, wanneer u interfaces configureert.

Er zijn slechts drie ingangen nodig (contacten, spanning en stroom) en een handvol stappen om de eerst mogelijke oplossing te genereren. Suggesties voor alternatieve interfaces kunnen met één druk op de knop worden gevonden. De huidige configuratie wordt weergegeven als een 3D-model. De optie om een connector zelf stap-voor-stap te configureren blijft altijd mogelijk.

U profiteert ook van extra functies: u kunt bijvoorbeeld het volledige document met één enkele klik downloaden (inclusief STP-bestanden) en alle geselecteerde configuraties kunnen binnen een team worden opgeslagen, geladen en gedeeld.

Han® Configurator 3D Modell
Han®-configurator – 3D-model van de huidige configuratie

Uw voordelen in één oogopslag:

  • Kom bij de beste interface-oplossing uit - snel en intuïtief
  • Hoge zekerheid dat de voorgestelde componenten/oplossingen passen
  • 3D-visualisatie van de huidige configuratie
  • Download de volledige documentatie van de interface met een enkele klik (inclusief STP-bestanden)
  • De functies voor opslaan, laden en delen voor optimaal teamwork

Een goede toepassingsgerichte configurator kan werkelijk de digitale transformatie van productontwikkeling naar een hoger niveau tillen. Deze kan u helpen intuïtief de beste oplossing te kiezen in het grote assortiment van HARTING, ongeacht of u naar een conventionele of modulaire connector op zoek bent. Bovendien zijn alle technische data beschikbaar uit één enkele bron, zodat hinderlijke zoekopdrachten naar data worden voorkomen, wat u tijd en geld bespaart.

Trainingsmaterialen

De Han®-configurator is een tool die het u mogelijk maakt een connector te configureren, die aan uw eisen voldoet, op basis van het assortiment van Han®. HARTING ontwikkelde een set trainingsmaterialen die u helpt om de tool te leren kennen.

Op maat gemaakte industriële connectoren