De wereldwijde standaard voor industriële connectoren

De wereldwijde standaard voor industriële connectoren Door: HARTING

De industrie vertrouwt op interfaces om stroom, gegevens en signalen over te brengen. Het Han® assortiment van HARTING, de wereldwijde standaard voor rechthoekige industriële connectoren, ontwikkelt zich voortdurend om aan de eisen van klanten te voldoen.

De nieuwe Han-Modular ® Domino serie bespaart tot 50% installatieruimte door de integratie van verschillende transmissievormen. Stroom, signaal, data of perslucht kunnen nu in één module worden gecombineerd. De Domino-modules zijn ook compatibel met de bestaande Han-Modular®-serie.

Met behulp van de online Han® Configurator kunt u een industriële connector op maat ontwerpen. Uw ontwerp verschijnt als interactieve 3D-visualisatie en u kunt STP-bestanden en datasheets downloaden.

Het gebruik van connectoren in bedieningspanelen ging altijd gepaard met een complex installatieproces. Met het Han-Eco® assortiment kunt u voorgemonteerde inserts rechtstreeks vanaf de achterkant in de behuizing monteren. Dit geeft u ook de flexibiliteit om de schakelkastunits en kabelbomen afzonderlijk voor te monteren, wat de efficiëntie en tijdsbesparing nog vergroot.

De aanpasbare Han® 1A maakt gebruik van een modulair systeem van inzetstukken, wat betekent dat het contacten kan integreren voor de levering van gegevens, signalen en stroom. Hij biedt een efficiënte oplossing voor het aansluiten van gereedschappen en machines zoals verwarmings- en koeleenheden, ventilatoren, besturingsklemmen, verlichtingssystemen, aandrijvingen en triltransportbanden. De connector kan in enkele seconden zonder gereedschap worden gemonteerd en er zijn slechts twee componenten nodig om snel een IP20-oplossing te assembleren.