Deadline voor inschrijving WoTS 2022 sluit morgen!

Deadline voor inschrijving WoTS 2022 sluit morgen! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Wilt u op de World of Technology & Science 2022 (geopend van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september in de Jaarbeurs) een fraaie plek krijgen op de beursvloer? Schrijf u dan voor 11 februari in! Na deze deadline worden de mooiste standlocaties alvast ingetekend op de beursplattegrond.

Na de deadline van vrijdag 11 februari start de WoTS-beursorganisatie met het intekenen van de conceptplattegrond. Daarbij proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de door u opgegeven voorkeuren. Exposanten die zich vroegtijdig inschrijven voor WoTS 2022, maken de meeste kans op een ideale plek voor hun bedrijfsstand. Bovendien kunnen deze exposanten aangeven bij welke concullega’s zij het liefst willen staan.

De indeling van de hallen tijdens WoTS 2022 wordt gebaseerd op de voorkeuren en wensen. Via het online inschrijfformulier, kunt u duidelijk uw voorkeuren en wensen - bijvoorbeeld wat voor soort stand u precies wilt - aangeven.

In maart ontvangen deze vroeg ingeschreven exposanten de ingetekende conceptplattegrond.

Mocht u toch nog twijfelen over deelname, het is uiteraard mogelijk om ook na 11 februari in te schrijven als deelnemer van World of Technology & Science 2022. Maar dan mist u wel de eerder genoemde voordelen.