Deelnemersveld FEDA paviljoen

Deelnemersveld FEDA paviljoen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het deelnemersveld van het FEDA Paviljoen wordt steeds duidelijker. Zo zijn Apex Dynamics, Alfagomma en Pneutec al definitief ingeschreven. Daarnaast hebben veertien FEDA-leden concrete interesse getoond in deelname aan het FEDA-collectief. Met nog twee weken te gaan tot aan de deadline gaat het er om spannen of uitbreiding van het aantal plekken gewenst zal zijn. Op dit moment wordt er uitgegaan van een eiland met tien deelnemers.

Op vrijdagmiddag 14 februari sluit de deadline. Bedrijven die zich voor die tijd ingeschreven hebben, ontvangen een plek op de conceptindeling. Dit geldt ook voor deelname aan het FEDA Paviljoen. FEDA-leden die interesse hebben deel te nemen aan dit collectief kunnen zich voor 14 februari bij ons melden. De grootte van het paviljoen wordt bepaald door het aantal deelnemers.

Het FEDA Paviljoen is een uitgelezen mogelijkheid om voor weinig kosten op een compacte en efficiënte manier deel te nemen aan de beurs. Ook geeft het de exposant de mogelijkheid om gebruik te maken van de centrale diensten en activiteiten die FEDA ter plekke organiseert.

Heeft u ook interesse in deelname aan het FEDA Paviljoen, neem dan contact op met Anna van Erp. Zij zal u informeren over de deelnamemogelijkheden, standbouw en het deelnametarief.