Deskundigheid in aandrijftechniek en automatisering tonen in een seminar

Deskundigheid in aandrijftechniek en automatisering tonen in een seminar Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Tijdens de World of Technology & Science organiseren we dertig seminars. Met sprekers uit de wetenschap en de industrie wordt ingegaan op Robotica. Exposanten tonen hun deskundigheid in seminars over digitalisering in de industrie en de bijbehorende cyber security. Specifiek voor factory automation en machinebouw kunnen specialisten in aandrijftechniek en de bijbehorende automatisering zich nog melden voor een seminar. Er is ook nog ruimte voor een seminar rond energiezuinige oplossingen in de industrie.

De top seminars tijdens de World of Technology & Science gaan over de semiconductor industry, deskundigheid voor de veiligheid van kerncentrales, covid-experts rond zorg, beschermingsmiddelen, testen en vaccins, maar dus ook over robotica. Een spreker van MIT / Stanford University zal ingaan op de impact van robotica op de industrie, economie, werkomgeving en arbeidsmarkt.

Daarnaast toont een spreker van de WUR de lessen die we kunnen leren van de natuur. Hij geeft specifieke aandacht aan ‘gripping technology’, waarbij de grip van kikkers als inspiratiebron geldt. Dat seminar wordt ook gevuld met presentaties van Moba en Marel over hun specifieke oplossingen met robotica en hoe specialisten bij die bedrijven technische deskundigheid hebben ingezet.

Binnen de World of Motion & Drives wordt al aandacht besteed aan de innovaties in de industrie en daar is nog een enkele plek voor beschikbaar, als u als exposant betrokken wilt zijn. De kansen om uw kwaliteiten naar de bezoekers van OEM’ers, machinebouwers of factory automation in het algemeen te tonen liggen nog geheel open. Het biedt een deelnemer de kans om circa 100 bezoekers direct te informeren over oplossingen en technieken in de vorm van neutrale kennisoverdracht.

Nu heeft u nog deze kans en als u interesse heeft kunt u mailen naar Willemijn de Groot.