E&A gaat niet door in fysieke vorm

E&A gaat niet door in fysieke vorm Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

For english, click here.

De betrokken FHI-besturen heben besloten om Electronics & Applications niet te laten plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. De beursorganisatie richt zich nu op het organiseren van een webinarweek waarin de lezingen online plaatsvinden.

Na de eerdere berichtgeving over het uitstel van E&A, hebben de voorzitters moeten besluiten de vakbeurs voor de elektronica-industrie niet fysiek door te laten gaan. Er is momenteel te veel onzekerheid over de regelgeving rondom de coronaproblematiek richting het najaar. Daar speelt met name de 1,5 meter maatregel een belangrijke rol: onze leden, exposanten en bezoekers kunnen zo geen goede beurservaring opdoen. Deze onzekerheden spelen ook een rol op het te verwachten bezoekersaantal en de daarvoor benodigde bezoekerswerving. Daarnaast geeft de enquête gehouden onder de exposanten geen doorslaggevend positief beeld over een beurs in hybride vorm of in fysieke vorm in november.

Online conferentieprogramma
Wij willen exposanten de mogelijkheid bieden om in contact te komen met de bezoekers van E&A en de content van de reeds opgezette seminars, vandaar dat wij een online conferentieprogramma aanbieden. Daarbij kijken wij naar de oorspronkelijke beursweek en eventueel verlengd met een extra week. De organisatie neemt in week 35 en begin week 36 contact op met alle deelnemers om meer uitleg te geven over de opzet, de deelnamekosten en te polsen naar de interesse. Bekijk hier alvast de informatie over de opzet of check de FAQ.

Inschrijving exposanten
Inschrijvingen voor deelname aan E&A 2021 annuleren wij bij deze kosteloos. Bij een volgende editie, of deelname aan het online conferentieprogramma, schrijft u zich opnieuw in.

Naast de online E&A organiseert FHI, Industriële Elektronica een drietal najaarsevents met een kleinschalige karakter; D&E (Design Automation & Embedded systems) op 10 november, IT Infra op 16 november en RF Technology op 30 november. Deze events willen wij fysiek organiseren, aangevuld met de mogelijkheid om de lezingen digitaal te volgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Berkouwer.

Onze teleurstelling is uiteraard groot dat E&A 2021 niet kan plaatsvinden. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@eabeurs.nl.