Efficiënt netwerken? Bezoek een paviljoen!

Efficiënt netwerken? Bezoek een paviljoen! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op de paviljoens staan exposanten bij elkaar die actief zijn binnen hetzelfde vakgebied. Op de World of Electronics vind je het Test & Meet paviljoen en het Development paviljoen. Onder het genot van een hapje en een drankje loop je makkelijk van stand naar stand en spijker je in korte tijd je kennis bij. Dat is nog eens efficiënt netwerken!

Met opvallende, hooggeplaatste banners zie je van verre waar de twee paviljoens zich bevinden op de beursvloer in hal negen. Graag stellen we beide paviljoens aan je voor.

Test & Meet paviljoen

Op dit paviljoen draait alles om het testen & meten van elektronica. Een breed scala aan thema’s komt aan bod: van functionele testen voor de productie tot omgevingstesten en het meten van draadloze toepassingen. Dus heb jij beroepsmatig te maken met test- en meetuitdagingen? Loop dan zeker even langs bij de exposanten op het T&M-paviljoen.  

Development paviljoen

Elektronica op maat ontwikkelen voor klantspecifieke toepassingen vraagt niet alleen om technisch vernuft, maar ook om een creatieve geest. Op dit paviljoen vind je dan ook exposanten met recent opgeleverde projecten. Zowel hardware- als softwarematige oplossingen komen aan bod. Bekijk live de nieuwste elektronicatoepassingen en leg al je dev-vragen voor aan de standhouders! Bekijk hier welke standhouders er op dit paviljoen te vinden zijn.

Natuurlijk is er nog veel meer interessants te zien en te beleven op de grootste technologievakbeurs van de Benelux. Wij nodigen je van harte uit om je kosteloos in te schrijven via wots.nl.