EMC-ESD event vindt plaats op 21 november

EMC-ESD event vindt plaats op 21 november Door: Federatie van Technologie branches

Op 11 januari heeft de evaluatie van de vorige editie en kick-off voor het aankomende EMC-ESD event plaatsgevonden. De afgelopen editie werd door zowel bezoekers als exposanten zeer goed beoordeeld. Met name waren zij erg te spreken over de locatie (van der Valk Vianen), het technische lezingenprogramma, de catering en demonstratieplein. Het EMC-ESD event zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 21 november bij wederom Hotel Van der Valk in Vianen, dus noteer dit alvast in je agenda. Het event gaat in op EMC (van componenten- en materialenkeuze tot testen en meten) en ESD veilig werken. Vanaf medio februari/maart is het voor bedrijven mogelijk om zich als exposant in te schrijven.

Actuele thema’s die zeker aan bod zullen komen op het EMC-ESD event zijn Automotive, man-made-noise, energietransitie, EMC in ziekenhuizen en Wireless Power Transfer.

Het eerste deelnemersoverleg staat gepland voor 22 maart. Heb je interesse om deel te nemen sluit hierbij dan zeker aan. In dit overleg komen sowieso de volgende onderwerpen aan bod: stand van zaken inschrijvingen, input lezingenprogramma, keuze plenaire sprekers, invulling van het demoplein en de bezoekerswerving.  Voor meer informatie over het event en de deelnamemogelijkheden neem contact op met Marc Berkouwer.