Er zijn nog plekken vrij op de paviljoens

Er zijn nog plekken vrij op de paviljoens Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het gaat goed met de aanmeldingen voor de paviljoens van World of Electronics. De inschrijving is pas een week open, maar al meerdere bedrijven hebben interesse getoond of zich aangemeld. Wij raden u dan ook aan om niet te lang te wachten als u overweegt om een stand te huren in één van de paviljoens. U kunt terecht op het Test & Meet-paviljoen en het Development Club / Internet of Things (IoT)- paviljoen.  

Het grote voordeel van paviljoens ten opzichte van individuele stands is dat het standhouders ontzorgt van standbouw en catering. Ook kunt u gebruikmaken van de collectieve promotie. Zo profiteert u van de gezamenlijke marketinginspanningen en bezoekerswerving. Daarnaast organiseren wij diverse seminars en projecten op de World of Electronics die extra bezoekers trekken. Denk aan het gadgetproject en de ‘TechAward’. Paviljoendeelnemers hoeven zich dus geen zorgen te maken over de aanloop.

Hoge kwaliteit bezoekers
Maar niet alleen de kwantiteit van de bezoekers is interessant voor standhouders. De paviljoens zijn bewust ingericht rond een thema. Dit trekt mensen die op zoek zijn naar specifieke producten en oplossingen. De kwaliteit van deze bezoekers is dus ook erg hoog.

Bijkomend voordeel van deelname aan een paviljoen is dat u geen omkijken heeft naar praktische zaken rondom uw beursdeelname. De beursorganisatie verzorgt op professionele wijze de standbouw en catering voor uw bedrijf. Dit is inbegrepen in het deelnamebedrag. Er is een hostess aanwezig die bezoekers opvangt en voorziet van een hapje en een drankje. Ook de lunch verzorgen wij graag voor u.

Tarieven en opzet
Op de website van WoTS vindt u meer informatie over de tarieven en de opzet van de paviljoens. Graag horen wij of u mee wilt doen aan één van de paviljoens, zodat wij weten hoe groot de paviljoens worden op de plattegrond. Uiteraard zijn wij altijd bereid om u persoonlijk te woord te staan bij vragen of opmerkingen. Hiervoor kunt u contact opnemen met branchemanager Marc Berkouwer.