Geen paniek bij stroomuitval !

Geen paniek bij stroomuitval ! Door: Koning & Hartman

 

 

Je moet er niet aan denken, productie proces goed doordacht en dan valt de stroom uit. Buiten schade aan de machine ligt de hele productie planning onderuit.

Dat kunnen wij voorkomen!
Koning & Hartman heeft hiervoor verschillende oplossingen om cruciale processen af te sluiten en data veilig op te slaan in geval van stroomuitval.

Een primeur die wij ook op het Machinebouw event tonen is de nieuwe All-In-One Security Powermodule.

 

 

Deze modules combineren een power supply, een DC-UPS en een battery charger in één en zijn nauwelijks breder dan een standaard DIN rail power supply.

Dit betekend dat zonder ingrijpende aanpassingen te moeten doen kritische circuits in de machine eenvoudig zijn te beschermen tegen stroom uitval voor de tijd die nodig is door simpele uitwisseling in de kast.

De All-In-One Security Powermodules schakelen zonder onderbreking automatisch naar de back up accu bij het wegvallen van de spanning en zorgt daarbij voor alarmering via relaiscontacten zodat het veilig afsluiten kan worden gestart.

Communicatie en instellingen kan via de standaard ingebouwde Modbus interface.

Meer weten over deze of één van de andere slimme oplossingen voor de stroomvoorziening in machines?

Bezoek ons tijdens het Machine bouw event op 12 april in Den Bosch daar tonen we onder andere deze All-In-One Security Powermodule