Geveke viert 150-jarig bestaan

Geveke viert 150-jarig bestaan Door: Geveke Pompen

In 2024 bestaat Geveke 150 jaar. Een mijlpaal om trots op te zijn! In oktober 1874 richtte Hendrik Lodewijk Geveke een handelsmaatschappij op in werktuigen, gereedschappen en spoor- en tramwegmaterieel. In de anderhalve eeuw die volgde, is Geveke uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf in technische, industriële (kapitaal)goederen, met de focus op industriële compressoren, pompen, pomppackages en service.

In beweging blijven

Geveke's geschiedenis is gevormd door tal van gebeurtenissen. Ons succes in de afgelopen 150 jaar is voor een groot deel te danken aan ons aanpassings- en doorzettingsvermogen. In een wereld die voortdurend in beweging is, hebben we ons altijd aangepast aan de veranderende markten en behoeften. Hierbij hebben we altijd vastgehouden aan onze kernwaarden van kwaliteit, innovatieve oplossingen en klanttevredenheid.

De kern van ons succes

Geveke is vooral succesvol dankzij onze medewerkers. Gedurende deze 150 jaar hebben generaties medewerkers zich met kennis en creativiteit ingezet. In onze branche zijn zij de onmisbare schakel tussen onze klanten en principalen. Maar minstens zo belangrijk in ons verhaal zijn onze klanten en partners, want resultaat maak je samen. Hun vertrouwen in ons heeft ons geholpen te groeien gedurende al die jaren en te komen tot waar wij nu staan. Geveke bedankt onze relaties voor de jarenlange samenwerking.