NOTHING BEATS AMBITION!

Duurzame transformatie in lijn met de circulaire economie

Ook in 2023 hield Greiner zich aan de duurzaamheidsstrategie van het Blue Plan en behaalde verschillende mijlpalen. Greiner is één van de 40 Oostenrijkse bedrijven met op wetenschap gebaseerde doelstellingen. Deze op wetenschap gebaseerde klimaatdoelstellingen zijn onderschreven door het onafhankelijke Science Based Targets Initiative. Het is bewezen dat deze de opwarming van de aarde helpen tegengaan.

Het kunststofbedrijf blijft het doel nastreven om in 2030 een volledig circulair bedrijf te zijn. Dit moet worden bereikt door het toegenomen gebruik van gerecyclede materialen, de ontwikkeling van herbruikbare producten en een algemene aanpak van hulpbronnenbesparing in de hele waardeketen.

Als werkgever heeft Greiner ook grote projecten in het kader van het Blue Plan. Dit omvat bijvoorbeeld het verhogen van de opleidingsuren tot 16 uur per jaar per werknemer tegen 2025. In de zomer lanceert Greiner ook een opleidingsinitiatief voor de onderwerpen diversiteit , gelijkheid en inclusiviteit op de 40 grootste locaties.


Meer weten over het Jaarverslag en Duurzaamheidsrapport?
Lees dan hier verder 👉🏻 Greiner Group publishes Annual und Sustainability Report 2023.

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)