Greiner Bio-One B.V.

Greiner Bio-One B.V., A. Einsteinweg 16, 2408AR Alphen aan den Rijn, tel. 0172 420900, e-mail: info.nl@gbo.com

Wat zijn wij voor u?
Uw toonaangevende wereldwijde partner op het gebied van biotechnologie, diagnostiek, medische hulpmiddelen, in-vitrodiagnostiek en in de onderzoekswereld. Greiner Bio-One International GmbH is een wereldspeler met meer dan 2300 medewerkers en 28 dochterondernemingen. We hebben productielocaties in Oostenrijk, Duitsland, Hongarije, de Verenigde Staten, Brazilië en Thailand. Het hoofdkantoor van de naamloze vennootschap, die volledig in handen is van de familie Greiner, bevindt zich in Kremsmünster, Opper-Oostenrijk. Greiner Bio-One International is een bedrijf van de Greiner AG. Onze focus ligt op een sterke klantgerichtheid en innovatieve productoplossingen van topkwaliteit.

Kernactiviteiten
Greiner Bio-One is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige kunststof laboratoriumproducten. Het bedrijf is een technologiepartner voor ziekenhuizen, laboratoria, universiteiten, onderzoeksinstituten en de diagnostische, farmaceutische en biotechnologische industrie.

De bedrijfsdivisie Preanalytics, met hoofdkantoor in Kremsmünster (Oostenrijk), ontwikkelt en produceert innovatieve afnamesystemen voor menselijke en dierlijke bloed-, urine- en speekselmonsters, met als doel dagelijkse routinetaken gemakkelijker en veiliger uit te voeren in ziekenhuizen, laboratoria en huisartsenpraktijken. Deze divisie omvat ook op maat gemaakte softwareoplossingen (Greiner e-Health Technologies) die zorgen voor meer efficiëntie en patiëntveiligheid in het pre-analytische proces.

De BioScience-divisie van Greiner Bio-One, met het hoofdkantoor in Frickenhausen (Duitsland), is een van de toonaangevende leveranciers van gespecialiseerde producten voor de kweek en analyse van cel- en weefselculturen. Op basis van tientallen jaren ervaring in de cryo-opslag van monsters, biedt Greiner Bio-One ook oplossingen voor geautomatiseerde opslagsystemen in biobanken. Daarnaast ontwikkelt en produceert de divisie ook microplaten voor high-throughput screening, die zorgen voor de snelste en meest efficiënte testen van stoffen en materialen in zowel de industrie als het onderzoek.

Als Original Equipment Manufacturer (OEM) is Greiner Bio-One ook een solide partner voor industriële klanten die werkzaam zijn in de farmacie, biotechnologie, diagnostiek en medische technologie en biedt op maat gemaakte ontwerpontwikkelings- en productieprocessen.#

#makingadifference
Gezondheid heeft voor ons de hoogste persoonlijke prioriteit. Dit inspireert onze dagelijkse missie om professionals in life science en gezondheidszorg van dienst te zijn met geavanceerde en duurzame producten en oplossingen. Het zijn de passie en toewijding van onze mensen die het verschil maken. Met een ongecompliceerde aanpak streeft ons wereldwijde team voortdurend naar uitmuntendheid en werkt het nauw samen met onze klanten. Dat is waar onze productoplossingen voor pre-analyse, onderzoek en biotechnologie van pas komen. We staan wereldwijd voor u klaar, precies waar u ons nodig heeft.

Naw gegevens

Greiner Bio-One B.V.
A. Einsteinweg 16
2408AR Alphen aan den Rijn
NEDERLAND

Tel: 0172-420 900

De heer M. Zwinkels
info.nl@gbo.com
Naar website

Nieuws

Dé WoTS 2022 aftermovie

18/11/2022Greiner Bio-One blikt terug op de World of Technology & Science 2022. Bekijk de aftermovie!

Lees meer

Van 2D naar 3D celkweek kinderlijk eenvoudig

19/09/2022Van 2D naar 3D celkweek wordt zo eenvoudig! Op de WoTS laat Greiner Bio-One zien hoe makkelijk magnetic 3D cell culture wordt toegepast.

Lees meer

making a difference

19/09/2022Gezondheid heeft voor ons de hoogste persoonlijke prioriteit. Dit inspireert onze dagelijkse missie om professionals in life science en gezondheidszorg van dienst te zijn met geavanceerde en duurzame producten en...

Lees meer

Wat is nieuw in de MDR en IVDR/IVVD?

12/09/2022Zowel de MDR als de IVDR zijn op 26 mei 2017 in werking getreden en zijn vanaf respectievelijk 26 mei 2021 en 26 mei 2022 rechtstreeks van toepassing zijn op...

Lees meer

Test je laboratorium kennis en win!

05/09/2022Ook deze WoTS editie kan je op de stand van Greiner Bio-One weer iedere dag een mooie prijs winnen.

Lees meer

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer